Baby dreng børnehave maling ideer

April 12

Baby dreng børnehave maling ideer

Et barns børnehave er et rum, der skal trøste og invitere til en ny baby og også til hans forældre. Planteskoler for drengebørn er traditionelt malet i nuancer af blå, men de behøver ikke at være. Der er mange forskellige maleri ideer og valg når dekorere en børnehave for en dreng. Tilføje personlighed til en baby dreng børnehave med kreative maling ideer.

Moderne maling farver

Én måde at skabe en unik børnehave med maling er at vælge moderne farver i stedet for den traditionelle blå. Chokolade brun er varm og indbydende og arbejder godt sammen med mange andre farver som creme, lime grøn, gul og orange. En anden meget moderne farve er skarp hvid. Selvom det ikke måske forekommer meget unikke, kan det være. Klæd hvide vægge med moderne baby art og inventar. Dekorere rummet med moderne leder møbler består af lige, rene linjer.

Mere unikke og moderne maling valg for en baby dreng børnehave er rød, grå, sølv, guld, limegrøn, armygrøn og orange. Disse farver er lyse og fed, så bland dem med neutrale toner, således at de ikke er overvældende.

Kalkmalerier

Hvis dit barns værelse har et tema, tænke på at have et unikt vægmaleri, malet på en af væggene. Jungle, ocean, island og mountain scener alle gøre interessante kalkmalerier. Hvis du ikke rigtig lide tanken om en hel væg er en vægmaleri, bare have en lille del af det malet. Loftet er også et godt sted for en vægmaleri, som forestiller en overskyet himmel eller en stjerneklar nattehimmel. Mange maleri fagfolk tilbyde vægmaleri, hvis du ikke føler dig tryg, gør det selv. Hvis du ønsker at gøre det selv, men ikke har de færdigheder, købe et vægmaleri kit, der giver dig mulighed at male af antallet.

Grænser og striber

Grænser og striber kan kjole op en ellers kedelig lakering. En lille kant rundt om toppen af et rum eller på stol jernbane plan kan være lige nok til at tilfredsstille din kreativitet uden søger prangende. En strimmel af en enkelt af en fed gratis farve vil gøre neutrale vægge skiller sig ud.

Lodrette striber også ser godt ud i en baby dreng børnehave. De arbejder godt sammen med cirkus og uddanne temaer. Male skiftevis striber i to forskellige, men gratis farver. Hvis man er meget fed, skal du bruge en neutral farve til den anden. To forskellige nuancer af samme farve fungerer også godt med lodrette striber.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com