Baby dreng børnehave tema ideer

August 26

Baby dreng børnehave tema ideer

Udsmykning en baby dreng børnehave kan være en udfordring. Forsøger at finde den rette kombination af baby påvirkninger samtidig give en børnehave en særskilt dreng føler kan kræve tanke og opmærksom på små detaljer. En af de bedste måder at opnå dette er at sigte for temaer fælles for små drenge, og tilføje en baby drejning til indretning, giver dig den ideelle balance mellem begge.

Super Babies

Overveje en superhelt tema med en baby twist. I stedet for voksen superhelte, male favorit superhelte som Superman, Batman, Robin og Spiderman som babyer. Køb baby superhelte figurer og plakater til at gå med indretningen. Tilføje superhelte sengetøj for at fuldføre temaet.

Rock 'N' Roll

Rock 'n' roll temaer er temmelig nemt at designe. Tapet eller brugerdefinerede maleri af musikinstrumenter er ideel til en væg. Køb yndlingsfigur udstoppede dyr, såsom Sesame Street tegn og tegneseriefigurer spille musikinstrumenter. Hænge miniature instrumenter og endda underskrevet rock 'n' roll memorabilia på væggene. Du er aldrig for gammel til rock 'n' roll, og omvendt er tilfældet, hvis du vælger en baby rock 'n' roll tema.

Baby Surfer

Male en tropiske ocean scene på væggene, hænge op et par miniature surfbrætter og vise udstoppede dyr i havet i fiskernes net hang i hjørnerne af rummet. Tilføje farvestrålende tropiske sengetøj og en baby musik boks, der spiller beroligende lyde fra havet egnet til at hjælpe baby sove.

Noahs Ark

Køb to af hver slags udstoppede dyr, og vise dem omkring et rum med vægge malet som Arken (komplet med vinduer, der har dyr kigger ud). Bruge sengetøj med en særskilt dyr føler. En løve eller zebra print sengetøj, træ barneseng og en mobiltelefon med dyr vil afslutte temaet.

Fly, tog og biler

Racing biler, firetrucks, bulldozere, er 18 hjulede og andre køretøjet temaer passende for en baby dreng børnehave. Maling eller tapet i stuen med en række af disse køretøjer. Tilføje truck eller race bil sengetøj, en mobil med fly og en barneseng med lastbil hjul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com