Baby Nursery med liljer

March 12

Baby Nursery med liljer

Hvis du vil forventer en lille pige snart, kan du dekorere hendes børnehave med en ærbar blomst som lilje. Der er flere ideer til funktionen liljer i den lille Planteskole på en måde, der vil gøre rummet tiltalende for dig og dit lille en.

Krybbe tilbehør

Brug hvide og grønne sengetøj til at dekorere din barneseng, da disse er de farver, der ofte er forbundet med liljer. Du kan også bruge pink, eller orange og brun til at repræsentere tiger liljer. Placer små puder med billeder af liljer i rocker eller illustrationer over krybbe til at bringe de solide nuancer i strøelse.

Wall Decor

Udpege den vigtigste væggen i børnehave til at male en stor enkelt lily, sammen med din baby girl's navn. Eller købe wallpaper grænser med billeder af liljer, og anvende disse til alle sider af rummet. Forstørre billeder af levende liljer og ramme billeder i farver, der vil forbedre billedet, som grøn eller orange.

Ekstra tilbehør

Placer en buket af frisk liljer (eller hvis bekymret over allergier, silke liljer) i en klart glas vase og sæt den på natbordet. Har en lampe med en lily-formet post på kommoden eller male et billede af en lilje på siden af møbler stykker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com