Baby Nursery temaer med fisk

September 29

Picking en børnehave tema af fisk giver dig uendelige muligheder for udsmykning. Dit design kan være beroligende og beroligende eller lyse og dristige, afhængigt af dit farvevalg. Uanset om du vælger at tema værelse efter en underholdning ikon eller designe et overordnet tema, lad fantasien strejfer rundt som du opretter et sjovt, farverige rum til din baby til at vokse i.

Én fisk to fisk

Låne en side fra Dr. Seuss, som du udformer Gartneriet baseret på bogen, "Én fisk to fisk." Beskytte baby, som han ruller i bås med en fire-stykke kofanger sæt fra Dr. Seuss samling. En varm dyne, krybbe ark og krybbe nederdel bringe fisk design til krybbe, mens et vindue valance toppe vindue skygge. En "Én fisk to fisk" ur på væggen fortæller dig tid ud for to matchende rammer fremvisning af fotografier af barnet. Tilføje "Én fisk to fisk" udskæringer til vægge eller tillægger en kant rundt i lokalet.

Find Nemo

Tema en børnehave plads omkring filmen, "Finding Nemo." Dette barn fisk har mange eventyr, som kan blive scener på din væg med en projektor. En "Finding Nemo" kant anbringes på den øverste tredjedel af rummet holder det øje se baby mens Vægoverføringsbilleder illustrerer nogle af nemos rejser. Disse klistermærker kan anbringes på væggen eller møbler, såsom krybbe eller skuffer. Tilføje en udstoppet Nemo dyr til toppen af dresser.

Undervands

Maling nederst to-tredjedel i rummet en lysegul krikand, mens øverst tredjedel er en lys grøn. Et bølgemønster krikand maling skaber grænsen mellem de to farver. En skole af fisk rejser på tværs af væggen, nogle lyse orange, andre en fed og rød. En mobil med farvestrålende fisk sidder over krybbe med en lys grøn krybbe ark. Lys grøn baby dyne er kantede med en bleg krikand. Angel fisk gardiner trække sig tilbage ind i en fiskekrog, mens en lampe-shade har været decoupaged med billeder af fisk.

Ocean

Male en havet scene kombinerer tan med havet skum vægge. Oprette en kant af en skole af angelfish rundt i lokalet, adskiller tan og havet skummet. Betyde, at kanten på stolen jernbane længde, normalt 18 inches fra gulvet, som du tilføjer mærkater eller hånd maling fisk på væggen. Tegne en mole med et lille dreng fiskeri og flere fisk af hans stang. En nyhed væg plade af en fisk omgiver lyskontakten og en shell nightlight holder en lys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com