Baby Nursery udsmykning idé liste

June 15

Baby Nursery udsmykning idé liste

Dekorationer til en baby nursery skal altid være sikker. I planlægning og orkestrerer dekorationer altid Husk sikkerhed af en voksende baby. Den sunde voksende baby er en voraciously nysgerrige menneske. Opdagelsen af self og miljø er lavet i en række forskellige måder. En af disse metoder sutte. Undgå enhver brug af små genstande, der kan på mystisk vis ender i barnets mund eller forårsage kvælning. Denne kendsgerning skal være nogensinde i sindet af designeren udfører en design plan for dekorationer af et barns børnehave.

Vægmonteret pløkker

Holde rod til et absolut minimum. Brug store pinde monteres på en væg som dekoration. Anvende to frakker af oliebaseret maling i børnehavens dominerende farve, adskiller sig fra vægfarven. Tillad 48 timer helbredelse tid mellem programmer. Anvende en frakke af polyurethan til slut. Montere en pløkkerne på væggen i en lige linje. Bruge pinde til at hænge et håndklæde, et tæppe og en tom Pusletaske. Eftersom disse elementer er alle baby-centreret, vil de egner sig i koncert med pinde at etablere børnehave tema.

Shadow Box dukketeater

Shadow box hånd marionet teater er et element, som nydelse og påskønnelse af den udvikling spædbarn bliver modne. Male en lukker 36-tommer-square, ekstra dyb skygge box. Montere kassen på væggen. Vedhæfte en musik-boks, der aktiveres, når skygge box døre åbne. Dørene åbner til at afsløre et spejl og små hånddukker monteret på væggen. Fremme selvstændig opdagelse i de sene nattetimer eller tidlig morgentimer ved hjælp af shadow box og marionetter med barnet. Alle ansigtstræk på dukkerne skal være af broderi.

Vægmonteret xylofoner

Xylofoner for børn er traditionelt malet i primære farver. Køb de hævdvundne og betroede etiketter for xylofon. Undgå billig import fra lande med lave standarder og ingen retshåndhævende myndigheder. Købe et minimum af syv xylofoner i forskellige størrelser. Montere xylofoner på samme væggen i en collage, spredt og forskudt i forskellige højder. Vedhæfte de ledsagende pinde af et stykke af krog og løkke fastener til hver xylofon i en anden stedet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com