Baby termitter Vs. Baby myrer

November 26

Baby termitter Vs. Baby myrer

Du har bemærket noget lille gennemgang gennem dit hus. Er det en termite? Er det en myre? Hvordan begynder du at fortælle forskellen mellem to? Svaret på dette spørgsmål er meget vigtigt, fordi ants og termitter hver kræver forskellige typer af behandlinger for at afhjælpe problemet effektivt. Den bedste måde at fortælle barnet myrer fra baby termitter er ved at få op tæt og virkelig kigge på dem.

Baby myrer

Faktisk ser en baby ant mere som en maddike end en myre, så hvis du ser små myrer du har virkelig er sukker myrer på ekspedition. Som alle medlemmer af familien ant har sukker myrer organer med tre forskellige segmenter (abdomen, hoved og thorax). Taljen område for myrer er tynde, giver mulighed for fri bevægelighed. Yderligere ant egenskaber omfatte bøjet antenner og seks segmenterede ben på deres nederste del af kroppen.

Baby termitter

Baby termitter starter ud i en larve stadie, så hvis du ser små bugs at ligne myrer, de måde godt være lige der. Bemærk, at lide sukker myrer termitter kan komme ind i meget små rum takket være deres størrelse. Men der er nogle vigtige forskelle mellem to. Hvor myrerne kommer ind i de åbne områder i hjemmet, når de søger føde, indkvartering termitter i reden. Dette er en anden grund til at formode nogen små insekter, du har set kunne være myrer. Om den eneste gang du kan se termitter er når de sværmer i foråret, hvilket er, hvordan de mate. Hvis du ser vingede termitter i huset, have du helt sikkert et problem på hænderne. Termitter opsøge fugtige rum og spise hele dagen lang, hvilket er grunden til de er også så ødelæggende. For at finde ud af hvis du ser på en termite, ikke en myre, kig på antenner--skal de lige i modsætning til de buede, i myrer. Også er taljen af en termite tykkere end en myre, og ulig myrerne en termite vinger er alle de samme størrelse.

Ant og Termite livscyklus

Livscyklus af en myre skrider frem fra en befrugtede eller ubefrugtede æg til larve, puppe og derefter endelig voksen. De befrugtede æg bliver kvindelige myrer, mens ugoedet dem blive mandlige myrer. I stadiet larve ligner myrer mere orme. Når de når puppe stadie går Myren ind i en puppe, hvorfra det vil opstå en voksen. Denne hele cyklus er i gennemsnit otte uger. Til sammenligning termitter starter som æg, så vokser til larve, nymfer og voksne af varierende kaster (feromoner bestemme kaste udvalg). Ulig myrerne har de ikke en metamorfe fase. Nymfer er simpelthen mindre end voksne termitter.

Hvad de spiser

Lille ants og termitter spise forskellige ting. Slik tiltrække myrer, men det er ikke alle de vil spise (det er derfor du ser myrer transporterer krummer tilbage til reden undertiden). Termitter, spise på den anden side træ, klud, papir og endda tæpper. De er især tiltrukket fødekilder i kølige fugtige områder i sommermånederne, gør kældrene prime fast ejendom for termitter.

Forebyggelse/løsninger

Fra tidligt forår til tidlige efterår er den bedste måde at regulere sukker myrer ved at holde sød, klæbrig elementer ryddet op i og omkring dit hjem (især køkken og spisekammer). Også Sørg for din dræn bo tørre og mad afhændelser er jævnligt renset ud. Rengøring disse områder med blegemiddel afskrækker myrer, da det forstyrrer deres evne til at følge dufte. Hvis disse bestræbelser ikke hjælper kan du har brug for en borax bold. Det er lavet med sødestof at tiltrække myrer. Når de fouragering myrer vender tilbage til kolonien de deler mad og forgifte reden. Termitter er ikke så simpelt. For én er de normalt meget sværere at finde. På grund af konstruktionen skader termitter oprette i et hjem, og at få adgang til de almindelige steder de skjule kan være meget vanskeligt, professionel bistand er ofte nødvendigt at fjerne reden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com