Baby træ Svalen pleje

May 16

Tree Svalerne er naturens alternativ til insekticider. Disse fugle spiser op til 2.000 insekter i en 45-dages nesting periode, som rapporteret af veteran birder, Dick Tuttle. Han rapporterer også, at de brødføde deres babyer 6.000 insekter i denne periode. Begge forældre er aktive i omsorgen for deres unge. Lejlighedsvis medfører karakter problemer for familien ved at blæse reden fra træ med kraftig vind. Hvis du finder en baby på jorden, der er alt for ung til at flyve, skal du vide, hvilke skridt at tage for at støtte dens overlevelse.

Grundlæggende

Hvis du finder en baby svale på jorden, observere det fra en afstand at se, hvis moderen er i området. Du bør høre hendes kald til barnet, og barnet vil besvare. Hvis reden er intakt, sætte på et par Latex handsker. Hvis ingen er tilgængelige, vaske dine hænder grundigt. Forsigtigt erstatte fuglen i reden. Gøre mor flyver til reden til at passe sit barn. Hvis barnet bliver ignoreret, kalde en wildlife rehabiliteringscenter. Fuglen har den bedste chance for overlevelse, hvis det er passet af en uddannet professionel.

Boliger for en Nyudklækket

Hvis fuglens øjne er lukkede, og det har ingen fjer, er det en Nyudklækket. Sted Nyudklækket i en lille boks, der har en varme pude i bunden indstillet på lav. Placere fugl inde og angive et låg let på toppen af boksen. Nyudklækket har brug for en konstant temperatur på mellem 85 og 90 grader F.

Boliger til en spirende

En spirende er lidt mere udviklet, med fjer og åbne øjne. I denne alder, kan barnet placeres i en wire fuglebur. Hvis der ikke er tilgængelige, skal du bruge en plastik vasketøjskurv. Placer aviser eller papirservietter i bunden. Arrangere en lille nesting område for det med kviste. Give et par kviste til siddepinde. Papiret skal blive ændret flere gange om dagen. Vask altid hænderne grundigt før og efter håndtering af fugle eller deres papirer.

Mad og vand

Hatchlings skal fodres kommercielt tilberedt fuglefoder med en pipette. Placer dropper på bagsiden af halsen, så maden ikke gå ned luftrør og forårsage fugl til Aspirér. Hatchlings skal fodres hver 20 minutter fra morgen til aften. Fodre spæde en blanding af kommercielle baby fuglefoder, lucernespirer, hakkede æbler, måltid orme, insekter, hvedebrød og solsikkefrø. Fodre ungerne hver 30 minutter. Gradvist at øge tiden mellem fodringer til to timer. Placer en dyb tallerken af vand i boksen eller bur. Forhindre drukning ved at placere sten i fadet.

Fodring og pleje af de ældre spæde

Efter 10 dage af assisteret opfodring al mulig to timer, skal fuglen lære at spise uafhængigt. Sætte fast føde i en skål. Bruge en pincet til at tage maden og placere den i fuglens munden. Lad fuglen, se, at maden kommer fra fadet. Snart bør det forstår at brødføde sig selv. Tåge fugl med vand et par gange hver dag. Placere et lavvandet fad med vand i buret til badning.

Slippe fuglen

Efter baby swallow har lært at spise helt på egen hånd, bør det være klar til at flyve. Vende tilbage til det område, hvor du opdaget den forældreløse fugl og frigive det i naturen. Observere sluge at gøre visse det kan flyve godt. Placer en feeder og vand i området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com