Baby værelse dekorationer

July 23

Baby værelse dekorationer

Rock din baby til at sove i et værelse med charmerende dekorationer. Nyfødte sove op til 20 timer om dagen, så de fleste forældre vælger en beroligende tema til børnehaven, at bringe de farvestrålende legetøj på spilletid. Kalkmalerier, vægtæpper, mobiltelefoner, lamper og dekorative blødt legetøj er alle gode dekorationer for en børnehave. Vælg emner, der matcher dit tema for at skabe en helt unik plads til din baby.

Vægtæpper

Mange elementer kan dekorere Gartneriet vægge. Morsomt vegetabilske kasse annoncer er charmerende i et rum med en have tema. Hænge kort i et rum med en nautisk tema; pastel farver passer til en børnehave. Vævet kaster er et sødt touch til en gammeldags værelse. Indramme Papirdukker til en lille piges værelse eller gammeldags tog annoncer for en drengs værelse. Kalendere og billedbøger er også gode kilder til udskriver at ramme.

Kalkmalerier

Male et vægmaleri for at tilføje dybde og interesse til børnehaven. En skov-tema vægmaleri kan være blot et mønster af pastel blade til at fremhæve nogle eventyr udskrifter eller realistisk malet træer indramning en historie-book hytte. Maling rækker af grøntsager i et rum med en have tema. En seascape med et par sejlbåde er vidunderligt for et maritimt tema.

Mobiler

Gøre en mobiltelefon, der binder ind i dit værelse tema. Hænge små tøjdyr fra loftet over krybbe. Bruge små grise til et eventyr tema eller lille dukker i en piges værelse. Du kan også bruge letvægts plastiklegetøj knyttet til en mobil ramme. Grøntsagerne er søde i en havestue eller sejlbåde i et rum med en nautisk værelse. Bare være visse alle legetøj er baby-safe, bare i tilfælde af at de falder i barnesengen.

Lamper

En lampe er nødvendigt at give indirekte lys når tendens til baby om natten hvor du ikke vil have barnet til at vågne op helt. Drej denne nødvendighed i en dekoration. En lampe butik kan gøre en lampe ud af næsten hvad som helst, eller du kan gøre det selv med et kit. Bruge en eventyr-figur eller en model skib. Drej en vandkande i en lampe til en havestue. Bruge en dukke stol i en piges værelse eller en fodbold hjelm i en drengs værelse.

Legetøj og andre dekorative elementer

Et ensartet udseende, matche babylegetøj til temaet. Køb et sæt af historiebog marionetter for et eventyr værelse. Indsamle legetøj både et nautisk værelse. Gøre en toy garden hoe i en tøj rack i et rum med en have tema. Rag dolls i søde blomstermotiver kjoler passer til en gammeldags planteskole. Sætte dekorative hylder højt på væggen for at få vist skrøbelige elementer såsom antikke tog eller samlerobjekt dukker. Legetøj overleveret fra tidligere generationer er en vidunderlig personlige touch.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com