Baby værelse ideer: maleri

July 20

Maleri og forberede en baby børnehave er en chance for at få kreative. Du kan male en baby værelse i pulserende eller pastel farver, og du kan bruge en række teknikker, dekorativ maling. Her er fem ideer for at male en baby værelse, der er perfekt til både drenge og piger.

Striber

Male vandrette eller lodrette striber på en eller flere vægge. Du kan bruge en række forskellige farver, afhængigt af den ønskede effekt.

Geometriske Accent væg

Maling farvestrålende blokke på en væg. Blokke kan være forskellige størrelser og kan overlappe hinanden. Brug en bred vifte af maling finish såsom flad, blank og metallisk.

Stenciled Bogstavernes

Stencilen foretrukne børnerim eller inspirerende digt rundt i lokalet. Brug en meget tør børste, når stenciling så malingen ikke lække under kanter på stencilen. Pynte med håndmalet stjerner, Stokke eller andre små accenter.

Tegneseriefigurer

Ved hjælp af tegneseriefigurer er en populær måde at dekorere børneværelser. Leje en professionel muralist eller bruge en projektor til at overføre karakter designs til væggen.

Kalkmalerier

Vægmalerier kan omfatte store landskab, landskab design og andre elementer, der er hånd-malet på væggen. Glem ikke loftet; der er plads til at male månen og stjerner eller andre en anden himmel-tema.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com