Baby værelse udsmykning idéer i Georgien

November 20

Baby værelse udsmykning idéer i Georgien

Udsmykning en Planteskole til din nye baby kan være en akkord, hvis du ikke kan vælge et tema. Så mange mennesker har fælles temaer af baby dyr eller tegneseriefigurer, men kan du noget med lidt mere pizzazz. Hvis du er bosiddende i staten Georgia er der vil mange kreative temaer du kan vælge blandt, der gøre din baby værelse, yndig og forskellig fra den typiske børnehave.

Georgien Bulldogs tema

Rød, hvid og sort team farver i denne University of Georgia fodboldhold vil gøre en børnehave pop. Disse farver går godt med de visuelt stimulerende legetøj til rådighed for spædbørn nu i den samme farvetema. Du behøver ikke at male dine vægge rød, sort eller en kedelig hvid, kan du male dem en sølvskinnende grå til at supplere farveskemaet. Karikaturer af Georgien bulldog, fodboldspillere eller cheerleaders vil gøre dette til en unisex værelse, der er perfekt til din lille dreng eller pige. Accenting værelse med sorte eller røde tæpper, vil lamper og nips skabe et rum, der vil vokse med dit barn og starte ham med en sports-inspireret soveværelse.

Cherokee Rose børnehave

Udnytte Cherokee rosen som en repræsentation af din stolthed i at være vil en Georgien resident skabe en blød, feminin look for en lille pige. Det kan være egnet til en baby dreng hvis bruges som en del af et vægmaleri, som forestiller udendørs scener. Du kan bruge billeder af Cherokee rose som en accent på dine vægge eller købe sengetøj med en Cherokee rose print. Det er en klatring rose, så det vil se fantastiske når afbildet klatre rundt et stort træ eller over et stakit. Dette afspejler din kærlighed til naturen.

Georgien Peach værelse

Splash farven fersken i dit barns børnehave og kombinere det med en sage grøn at give det en unisex look. Illustrationer, der skildrer et lille barn gumlede på en saftige, modne fersken vil være charmerende i denne børnehave. Dette værelse er perfekt om du ejer en peach orchard eller er blot en fan af statens berømte ferskner. Sengetøj med fersken eller lampeskærme i denne type mønster vil vise din stolthed i at være hjemmehørende i staten Georgia.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com