Baby værelse udsmykning idéer

April 17

Dit barns værelse kan være et roligt tilflugtssted, et sted at slappe af og sygeplejerske eller et spændende sted at spille. Nogle forældre ønsker en børnehave, der vokser med et barn, mens andre nyder redecorating hvert år. Populære baby temaer og farver tilbyde masser af udsmykning idéer.

Tema Baby værelser

Overveje at dekorere børneværelset med en licenseret karakter tema. Populære baby temaer er Winnie the Pooh, Sesame Street og Disney prinsesser. Når du bruger et tema, er det nemt at finde færdige tilbehør til at matche.

Udsmykning med legetøj

En vintage-legetøjssamlingen eller endda legetøj til at vokse ind i er en fantastisk måde at dekorere et barns værelse. Selv hvis dit barn kan være for lille til at spille med legetøj, vil har legetøj på side blive værdsat som dit barn vokser.

Vintage Baby værelser

Ved hjælp af vintage baby dekorationer kan forvandle din Planteskole til en sund, gammeldags sted at vokse. Antikke samlere vælger ofte at bruge vintage barnevogne, gamle portrætter og vægudsmykning for at skabe en baby værelse med gammeldags stil.

Udsmykning med Baby farver

De klassiske pastel farver, som folk tildele til baby's værelser er en populær udsmykning farveskema. For piger, bruge pink og for drenge bruger blå. Hvis du ikke kender kønnet på barnet endnu, bruge gule og blå eller alle hvide. Når baby kommer, kan rummet gøres personlig med flere farve.

Dekorationer til at øge intelligens

Rød, sort og hvid mønstret baby indretning menes at gøre dit barn mere intelligent. Ifølge undersøgelser af Dr. Melanie J. Spence på University of Texas i Dallas spædbarn læring projekt, stimulere babyer med udviklingshæmmede passende visuel stimulation er "forbundet med hurtigere behandling og bedre anerkendelse hukommelse," hvilket betyder, at babyer kan tænke hurtigere og huske mere af det, de ser. Mønstre er fascinerende for din baby at se på, og høj kontrast ubrudte linjer og figurer hold dit barns interesser.

Dekorationer til hjælp Baby Sleep

Hvis du ønsker babyens værelse at være beroligende sted hvor han kan slappe af og sove, gøre det kedeligt. Stimulerende legetøj, mønstre og andre adspredelser vil ikke fremme søvn. Anvende dæmpede farver, dæmpet belysning og solid farver i stedet for levende mønstre. En smule af lavendel kan hjælpe baby sove. Prøv en pose eller et tørret lavendel buket af vindue eller aftræk. Asa Hershoff og Andrea Rotelli i "Naturmedicin", lavendel beroliger angst og fremmer søvn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com