Baby værelser til piger

November 21

Baby værelser til piger

Ventetiden for ankomsten af en forestående baby er spændende og er også en tid fyldt med en masse forberedelser. Måske er en af de mest underholdende ting at forberede dit lille en soveværelset. Hvis det fastslås, at du har en pige, give hende et værelse fyldt med varer og farver, stimulere og inspirere som hun vokser fra baby til lille pige.

Vægge

Begynde at dekorere din baby pige værelse ved at vælge en farve til væggene. Mens pink og lilla er de typiske farver valgt for en pige, og de er fine farver at vælge, så prøv at tænke uden for boksen og vælge en anden nuance. En solrig gul er lyse og muntre. Salvie grøn bringer en følelse af karakter til rummet. Lyse rødt egner sig til en moderne look til dit barns værelse. Prøv at kombinere farver og nuancer, også. For eksempel, hvis du ønsker at gå med pink, mener om tilføjelse af hvide striber eller grønne prikker. Hvis du bruger lilla, male væggene en lysere nuance og trim en dybere nuance.

Accenter

Accenter du vise på vægge og loft tilføje yderligere interesse for rummet og Grib din baby pige opmærksomhed. Oprette et vægmaleri af en have, eller bruge stencils til at skabe billeder af blomster, fugle og sommerfugle. Et klistermærke af et stort træ med fe decals placeret omkring det giver en illusion at feer flyver rundt er en anden mulighed. Inspirere din lille pige at læse som hun vokser ældre framing billeder af bogomslag og hænge dem på væggene. Bogstaver alfabet, tal og figurer malet på væggene vil også fange hendes opmærksomhed mens lægge grundlaget for grundlæggende færdigheder. I stedet for en mobil, hænge elementer fra loftet, der vil fange hendes blik. Hænge et arrangement af farverige papir lanterner ovenfor krybbe. Stor nylon sommerfugle vil se ud, som om de flyver når suspenderet fra loftet. Dække forskellige størrelse Styrofoam bolde med lim og glimmer, og bruge fiskeri ledning til at hænge dem overhead.

Møbler

En krybbe er et nødvendigt element i en baby værelse, og en, der vil gå som hun bliver ældre. For de resterende nødvendige møbler--som et puslebord og en frisør - vælge en stil, der vil vokse med hende. For eksempel, en hvidkalket kommode eller en antikke bureau bruges som et puslebord og er sød for en baby pige værelse endnu skrige ikke "baby", så hun kan fortsætte med at bruge det godt i sine teenage år. Bringe i en lille bord og stole, hvor hun kan være vært for te partier. En Plys stol er et behageligt sted for mor og far til brug for fodring og læse deres lille pige, og barnet kan bruge det til en læsning stol, selv i fremtiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com