Backsplash alternativer

August 3

Backsplash alternativer

Fikse op dit køkken med en uventet backsplash materiale, der viser din kreativitet og design know-how. Næsten ethvert materiale, der er vandtæt og smudsafvisende vil arbejde for et køkken backsplash. Maling, tapet, indrammet kunst og skræl og stick fliser er nogle af de mange muligheder for dig at overveje, når bridging din counter og kabinetter.

Maling

Male din køkken backsplash, som du ville enhver anden væg i dit hjem ved hjælp af en god kvalitet maling, som er holdbar og nem at rengøre. Maling tilbyder ubegrænset stil muligheder. Du kan endda stencil mønstre over maling eller prøv din hånd på en faux finish. Hvis din backsplash fliser eller laminat, kan du male over det. Rengør overfladen først og derefter slibe det let så primeren vil holde. Daværende premierminister og maling.

Tapet

Tapet eller en tapet kant gør en stor køkken backsplash. Vælg et tapet, der er vaskbare. De fleste baggrunde er pre indsatte, så programmet er nemt. Rengør backsplash overfladen og derefter anvende papir ifølge producentens anvisninger. Sørg for at du glatte papiret ud for at fjerne eventuelle bobler eller rynker. Skær overskydende papir omkring lister, vinduer og stikkontakter. Hvis du ikke ønsker at tapet hele backsplash, kan du skære walllpaper designs og anbringe dem til en malet backsplash.

Indrammet kunst

Vedhæft store indrammede fotografier eller malerier på væggen til en innovativ og usædvanlige backsplash. Bruge billeder af din familie, dine foretrukne steder eller køkken-tema kunstværker. Du kan også ramme stykker af tapet. Slick glaslaget dækker illustrationen er let at rengøre, og billederne vil tilføje et stænk af farve og kreativitet til dit køkken indretning.

Skræl og Stick fliser

Skræl og stick fliser kommer i mange forskellige mønstre og materialer. Vælg metal, plastik, vinylgulve eller endda kork. Skræl og stick fliser kan arrangeres i en række mønstre. Du kan endda vælge at mikse og matche farver, størrelser og materialer til at oprette et one-of-a-kind kunstværk. Følg producentens anvisninger for at overholde fliser til overfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com