Backsplash ideer end flise

June 8

Den sædvanlige måde at beskytte væggen bag din køkkenvask er med et areal af keramiske eller andre fliser. Det er en fornuftig backsplash, men måske du ønsker at prøve noget helt andet. Der er andre, mere usædvanlige materialer du kan bruge til at oprette din backsplash. De fleste af fugt backsplash vil udholde er indirekte (i modsætning til, sige, væggene i en bruser), men du stadig nødt til at bruge relativt fugt-resistent materiale og caulk dem godt.

Tapet

Tapet kommer i skarer af stilarter og tykkelser. Vælge en bred tapet kant og køre det over hele bagsiden af din counter, herunder bag vasken. Sørg for at det er en tyk, glossy papir til at stå til stænk. Vælge farver og designs som supplement til køkkenbordet og vægge. Hænge det ifølge fabrikantens anvisninger, og lægge et tyndt perle af klar silikone caulk langs den nederste kant på køkkenbordet.

Glas

For et slankt og moderne look, får en tyk (1/4-inch) stykke glas skæres til fra din lokale hardware butik til at passe på tværs af området bag vasken. Male én side af det i ensfarvet supplement til køkkenbordet og andre dele af rummet. Når tør, lim glas til væg, malet side opad muren, ved hjælp af Carpenters lim (malingen vil skjule lim). Køre silikone caulk rundt om alle fire sider til at forsegle den.

Træ

Finde en rig, lagdelt stil af dekorative paneler i eg eller et andet hårdttræ. Pletten det til din smag, og anvende ét lag af beskyttende polyurethan glans. Lim det på væggen bag vasken, trimme det rundt i kanterne med trim farves og tilsløret på samme måde som paneler. Buff hele med 220 sandkorn sandpapir til at tage ud glans (så det næste lag af polyurethan vil holde), derefter anvende det andet lag. Buff det igen, og et tredje lag. Køre en tynd stribe af klar silikone caulk hele vejen rundt i kanten og på hver søm af backsplash.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com