Backsplash ideer til leje køkken

December 1

Backsplash ideer til leje køkken

"Backsplash" henviser til det lille område af vægplads mellem skabene og tælleren skabene og komfur. En dekorativ backsplash kan transformere udseendet af dit køkken. Bare fordi du er at leje en lejlighed betyder du nødt til at leve med en kedelig backsplash, der ikke afspejler din stil og smag. Dog, før du påbegynder nogen backsplash udsmykning projekt, altid konsultere din lejekontrakt eller din udlejer.

Maling

Maling er måske den sikreste løsning til at tilføje nogle farve til backsplash i køkkenet i en lejet bolig. Mens nogle lejekontrakter forbyde maleri, vil mange udlejere tillade det. Male din backsplash et simpelt slående farve som limegrøn eller elektrisk blå til at genoplive dit køkken, eller male det en nuance der passer til resten af din farveskema. Du er ikke afgrænset af solide farver. Male striber eller strategisk splatter en regnbue af farver for en kunstnerisk udseende. Stencilen Figurer og mønstre som muslingeskaller eller blade; stencil i sætninger som "My køkken" eller "Live at spise." Maling virkelig giver dig et væld af muligheder.

Vinyl tapet

Maskinvaskes vinyl tapet er en egnet mulighed for en person, der lejer et hjem, hvor værten forbyder maleri. Tag målinger af din backsplash og skær flere afsnit af letvægts skum bestyrelsen til at matche disse målinger. Dække skum bestyrelsen i maskinvaskes vinyl tapet af din smag. Vælge fra en bred vifte af farver og teksturer fra fersken slangeskind til lavendel imiteret ruskind. Lim et bånd omkring kanten af hvert stykke af bestyrelsen og overholde det din backsplash med dobbeltklæbende tape. Fjern boards uden at beskadige væggene, når du flytter.

Flise Backsplash

Selv om det kan synes umuligt for en lejet bolig, kan du bruge fliser til at dekorere backsplash i dit køkken. Start ved at vælge dine farver og undersøge et bredt udvalg af fliser i denne farve: mosaik fliser, keramiske fliser, glas fliser, håndmalede fliser; der er virkelig en enorm udvalg. I stedet for montering af fliser direkte til dit køkken vægge, vedhæfte dem til et stykke af 1/4-tommer krydsfiner skæres til dimensionerne af din backsplash med cementmørtel eller en sammenlignelig klæbende materiale. Forlade en 1/4-inch kant øverst på hvert stykke krydsfiner, således at du kan negle det ind i væggen af dit køkken. Hvis du flytter en dag, kan du blot fjerne neglene og derefter ark af flise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com