Bad dekoration idéer

August 19

Bad dekoration idéer

Badeværelserne er ofte en eftertanke når det kommer til udsmykning, som værelser, der er mere synlige og ofte anvendte forrang. Reclaim din badeværelser ved at dreje dem i stilfulde rum og give dem en dekorativ makeover. Brug dine kreative input til at forvandle rummet til badeværelset i dine drømme.

Master badeværelse

En master badeværelse er et afslappende rum for mange boligejere. Dekorere denne type af badeværelset for at afspejle din karakteristiske stil og smag. Uanset om du foretrækker minimalistisk, moderne dekorationer med rene linjer og former eller ønsker at dekorere rummet til at ligne elegante romerske bade, er denne privat oase en chance for dig at gå all-out. Holde sig til en sammenhængende tema med alle dine dekorationer. For eksempel, hvis din køkkenvask og brusebad inventar er guld, ikke bruge tørner bronze eller sølv elementer til badeværelse dekorationer. Holde sig til en matchende guld.

Childrens badeværelse

Badeværelser, der tjener som dedikeret rum for børn kan tage på en fantasifuld, finurlig føler. Lyse farvevalg du ikke kan overveje at bruge andre steder kan finde en bolig i en children's badeværelse. Vælg to eller tre supplere farver til brug på vægge og tilbehør. Et vægmaleri kan tilføje en yndig dekorative finish til et badeværelse væg. Du kan vælge et bestemt tema for badeværelse dekorationer, som havet eller en bestemt tegneseriefigur, eller gå med generiske endnu farverig indretning.

Fuld gæst bad

For et badeværelse, der tjener et formål som en fuld gæstebadeværelse knyttet til gæst soveværelse, lave dekorationer som varm og indbydende som muligt. Du kan vælge at binde rum sammen ved hjælp af lignende farvevalg og tilbehør i begge værelser, eller brug områderne til at eksperimentere med helt forskellige udsmykning stilarter. En mulighed ville være at modellere badeværelset efter en opskalere hotel til at give dine gæster føler ved at bo på en high-end ejendom. Hænge flere stykker af kunst i lignende stilarter med matchende rammer på væggene. Bruge dekorative matchende tilbehør, når det kommer til ting som Tandbørsteholder, sæbedispenser og skraldespand.

Halv-bad

En halv-badeværelset er ofte forsømt i form af udsmykning fordi størrelsen kan være små. Trods størrelsen, ikke være bange for at tackle projektet og opfylde den plads udsmykning potentiale. Denne type af badeværelse kan gøre en god placering for at vise et bestemt tema som en rustik stil, med tilbehør fremstillet af råvarer som træ eller en strand tema, med lyse, luftige farver og skygge kasser viser muslingeskaller på væggen. Uanset din valgte indstilling, undgå at bruge overdimensionerede stykker, der kan gøre rummet synes trange.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com