Bad tilbehør Guide

August 25

Bad tilbehør Guide

Uanset om sikkerhed, effektivitet eller stil, kan badekar tilbehør du ejer være den afgørende faktor i om dit bad bliver en luksus oplevelse. Hvis du vælger omhyggeligt og planlægge, plejer du forlod, der ønsker til emner at gøre badning bedre. Du kan lægge tilbage, glemme din troubles og slappe af i bevidstheden om, at selv efter dit bad, du vil nyde fordelene ved bad tilbehør.

Under badet

Efter at placere dig selv i badet og begynder at slappe af, kan du blive irriteret, når du ikke kan finde noget. En tilbehør, der hjælper er bad rack, eller badekar caddy. Disse tilbehør kommer i forskellige designs, men først og fremmest hvile på dit badekar, så du kan flytte det uden meget besvær. Stativerne gemme et udvalg af forskellige emner, lige fra sæbe og håndklæder til bøger. En standard chrome badekar caddy er billig, koster omkring $35 i de fleste butikker i januar 2011. Hvis du er på udkig efter noget mere stilfuld, Umbra Aquala badekar Caddy kan være bedst egnet til dine interesser. Men det kan stadig købes for under $40, er designet mere egnet til luksusvarer, kan holde bøger i en lodret position og endda har plads til drik briller.

Indsejling i og udsejling

Sikkerhed i badeværelset er en høj prioritet. Gulvet kan være våd, og du behøver ikke altid har et godt nok greb på fødderne til sikkert skridt ud af badet. Til hjælp er badekar Gribehåndtag. Selv om disse er normalt forbundet med ældre mennesker, vil badekar grab barer hjælpe nogen, om du har problemer med forlader badet eller ej. Det sikreste er fastgjort til væggen med skruer eller er allerede en del af dit badekar, men der er også suge barer, der kan være vedhæftet og fjernet uden megen anstrengelse. Søg råd fra en ergoterapeut med mange designs og individuelle behov varierer, når du vælger den rigtige stil. Men to barer skal være installeret, en fast til bagvæggen og en anden fast til vandhane væg.

Efter badet

Når dit badekar er næsten forbi og vandet bliver koldt, skal du noget at stoppe dig fra at blive for koldt, efter du har forladt. Dette tilbehør er opvarmet håndklædeholder. Rack kan være fastgjort til væggen eller venstre fritstående; de er energieffektive, så de kan stå, kører hele dagen. Kommer i flere farver og størrelser, afhængigt af stilen af dit badeværelse, fungerer opvarmet håndklæde indehaveren ikke kun som en håndklædevarmer men også en vandvarmer til dit badeværelse. Priserne varierer med lav standard håndklædevarmere koster noget mellem $100 til $150 og top-of-the-line design at nå $5000 i 2011.

Aromaterapi

Aromaterapi kan gøre dit bad tid mere afslappende og hjælpe med at lindre stress. For at engagere sig i aromaterapi kan du tilføje salte og olier til din badevandet og brug stearinlys og sprøjtemidler til at fylde luften med din yndlings dufte. Disse enkle tilbehør kan forbedre din oplevelse og hjælpe med ledproblemer og muskelsmerter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com