Badekar døren Installation

October 3

Vellykket badekar døren installation er afhængig af at vælge den højre dør for job og ordentlig målinger. Den højre dør både supplerer badeværelse indretning og giver nem adgang til brusebad. Den korrekte målinger og korrekt installation sikrer en god tætning mod undslippe fugt og korrekt funktion. Dette projekt er doable i en eftermiddag af nogen med moderat hjem forbedring færdigheder.

Målinger

Korrekt installation tager korrekte målinger og køb af den rigtige størrelse dør. Måle åbningen vandret på bunden, ca 2 fødder op, 4 fødder op og 5 fødder op, eller den højde, du forventer, at placere hovedet. Åbningen kan være bredere i ét område end den anden. Hvis det varierer mere end 1/2 tommer, du skal måske tilføje en filler strip eller rammerne for døren vil være ude af trit og du vil ikke kunne opnå en tæt forsegling mod fugt.

Overveje stilen af brusedøren du vil installere. Hvis det vil svinge ud, måle fra kabinettet for at sikre du får clearance til at åbne døren uden at ramme noget.

Foretage målinger med dig for at købe døren.

Spor

Skær den base spor for at passe åbningen og centrere det på tærsklen. Nøjagtigheden af resten af installationen er baseret på denne første stykke, så markere denne placering i tilfælde af sporet glider mens måling for placeringen af jambs.

Jambs

Mark skrue placering på væggene til jambs, og sørg for at bruge en plan til at sikre, at det er plumb. Bore huller og installere væg ankre. Forsegling sporet til tærsklen med caulk. Løst vedhæfte jambs indtil du kan sikre en korrekt pasform med sporet og døre.

Header

En header kan eller kan ikke medtages i brusebad døren kit, afhængigt af stilen. Efter jambs er fastgjort på plads, skal du installere header.

Slut op

Slut op ved at installere døre, dørhåndtag og dryppe jernbane og caulk interiør og eksteriør af jambs og spore.

Tips

Bruge en automatisk punch eller syl for at bryde glasur på flisen hvor skruerne vil gå. Dette vil holde rutinen fra vandrer og hjælpe med at forhindre flise fra revner.Beskytte arbejdsområdet fra skader. Værktøj, metal spåner og selv faldt dele kan ridse op flisen.Hvis dit badeværelse er lille, kigge efter klare badekar døre. De vil gøre rummet ser større.Banen har dræn hullerne. Når tætningsstrimler, holde disse åbninger klar.Kontroller, at alle skarpe kanter fra metal nedskæringer du gøre er gemt ned.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com