Badekar Drain prop er brudt

January 22

Badekar Drain prop er brudt

Mens en brudt afløb prop kan synes som et stort problem, fastsættelse af proppen eller den mekanisme, der aktiverer proppen kræver ikke mere end en halv time 's tid og minimal værktøjer. Du skal først afgøre, om dit badekar prop er en pop op- eller indbyggede type før du tager de nødvendige skridt til at løse problemet.

Indbygget Versus pop-up-propper

Indbygget og pop-up-propper arbejde for at holde vand fra at gå ned den badekar drain pipe, indtil du trykker på den prop styrearm og tillader vand at dræne. Du kan nemt se en pop-up stopper i dit badekar drain åbning som den bevæger sig op og ned, selvom du ikke kan se den mekanisme, der hæver og sænker proppen. Du kan ikke se indbygget propper, da hele forsamlingen, herunder proppen selv, har til huse i badekar er overløb afløb.

Fjerne samlingen

Med indbygget og pop-up-propper er det første skridt til fastsættelse af proppen at fjerne de skruer, der holder overløb afløb plade på plads. Trække plade fra afløbet åbning. For en indbygget prop, skal du fjerne hele kobling montage fra overløb afløb, såvel som stemplet eller prop, der bør være knyttet til bunden af koblingen. Ved fastsættelsen af en pop-up stopper, skal du kun trække ud koblingen nok så at du kan nå møtrik på koblingen.

Justerer pop op-propper

Når du har udsat møtrik på den prop kobling, twist møtrik for at forlænge eller forkorte kobling forsamlingen. Gør koblingen længere vil forårsage proppen sidde højere i afløbet åbning, mens at gøre det kortere vil forårsage proppen sidde lavere i afløbet åbning. Du skal også trække proppen og den arm, der er knyttet til det ud af badekarrets vigtigste afløb. Rengør proppen og sin arm ved hjælp af en klud, og derefter Drej møtrikken i bunden af proppen til at justere, hvordan det sidder i afløbet. Også kontrollere den gummipakning, der sidder langs kanten af proppen, udkig efter tegn på slid eller revner. Erstatte den prop dele, herunder kørsel skruerne tilbage i overløbet pladen.

Justering af indbyggede propper

Indbygget propper kun kræve dig til at vende låsemøtrikken på koblingen mod uret for at løsne det, så du kan rotere den plast ærme på kobling til at forlænge den. Vedhæfte messing stemplet eller prop til ende med koblingen, hvis det er blevet adskilt. Sæt enden af forbindelsen gennem løkken på toppen af stemplet, og så klemme slutningen af koblingen lukket omkring den stemplet loop ved hjælp af et par nål næse tænger. Lavere stemplet og kobling tilbage til overløb afløb og drive skruer gennem Afløbets plade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com