Badekar lakering for Dummies

March 4

Badekar lakering for Dummies

En ny finish kan omdanne en plettet eller forkerte badekar til noget smukt. Forkert lakering teknikker kan føre til tung kaste og peeling. Den rigtige forberedelse og ansøgning strategier bidrage til at fremme en attraktiv finish, der vil fortsat være holdbar over tid.

Slidstyrke

Forkert forberedelse vil i sidste ende føre til male fiasko i form af peeling og skår. Badekar er dårligt egnet til vedhæftning, og kræver slibning inden påføring af en finish. Du bør gennemsøge karret med 120 sandkorn sandpapir til at fremme en klistret overflade, der vil hjælpe primer og maling siddende.

Priming

Maling vil ikke hæfter godt til nøgne badekar, selv om det er korrekt slibes. En akryl latex primer er passende til konditionering en balje at acceptere maling. Når du har dækket områder støder op til badekarret med maskering papiret og maler tape, bør du anvende en frakke af akryl latex spray primer, holder kan omkring 8 inches fra badekarret som du spray.

Maleri

Almindelig akryl latex og oliebaserede malinger er ikke velegnet til badekar, og vil i sidste ende chip. En appliance epoxy maling er bedst egnet til bøtter, fordi det tørrer til en attraktiv, blanke glans, og giver fremragende holdbarhed over for tvang. Når primeren er tørret i mindst tre timer, kan du anvende epoxy spraymaling, ligesom du gjorde primer grundmaling.

Overvejelser

Apparatet epoxy maling behov omkring 6 til 8 timer til helt tørre og helbrede. Kører karret for tidligt kan føre til at male fiasko.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com