Badekar lakering systemer

December 23

Badekar lakering systemer

Holde dine eksisterende badekar ved hjælp af et badekar lakering teknik, der kan gendanne finish af porcelæn, glasfiber, Kina, støbejern, rustfri, marmor eller Formica. Restaurering af et badekar giver en enklere og billigere alternativ til udskiftning.

Forberedelse

Der er to meget forskellige metoder til forberedelse karret til lakering. Først ætsning, hvilket gøres ved hjælp af kraftfulde ætsning syrer til pit overfladen så målstregen er grove base for at holde fast. Andet er en kemisk opløsning af methylmethacrylat ester, almindeligvis kendt som MM4 klæbemiddel, der giver en UV helbredes klæbende bonding agent for top coat fugemassen.

Lakering belægninger

De fleste primer og efterbehandling belægninger anvendes i badekar lakering systemer er lavet af akryl urethan harpiks, som er i stand til at modstå vand, slid og ælde. Nogle produkter tilbyder to-komponent urethan sammensætning for modstand til farvning og indvirkning.

At vælge den rigtige badekar lakering System

Badekar lakering virksomheder kan bruge forskellige typer af forberedelse og coating systemer. Garanti på fem år eller mere på produkter og håndværk mod peeling, revner og pletter er den bedste måde at vide, at du får den bedste lakering job.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com