Badekar omgiver vs flise

May 31

Badekar omgiver vs flise

Når remodeling eller bygge et nyt badeværelse, materialet, du vælger at omgive dit badekar og brusebad område vil have en betydelig indvirkning på udseendet af dit badeværelse, dit budget og det arbejde, der er nødvendige for at fuldføre plads. Både en bruser surround og flise tilbyde fordele, som du bør undersøge inden du foretager din beslutning.

Materiale

Bruser omgiver er typisk lavet af en beton eller glasfiber produkt og kommer i et stort stykke. Tile fås i et stort udvalg af produkter, herunder natursten som marmor, granit og skifer og kræver mere arbejde at installere, fordi det skal være installeret én flise ad gangen. Du vil finde en større række materielle muligheder for flise end i ét stykke badekar og bruser omgiver.

Omkostninger

Bruser omgiver kan tilbyde en omkostningseffektiv måde at beskytte dine vægge fra vandskader på badeværelset. Fra 2011 er de tilgængelige fra nogle hjem forbedring butikker fra ca $185 og op. Flise omkostninger varierer afhængigt af det materiale, du vælger, men normalt starter ved omkring $1 per kvadratfod, op til $15 eller $20 for øverste slutfeltet materialer som eksotiske marmor. Samlede omkostninger for en flise installation har tendens til at være højere end for en surround.

Vedligeholdelse

Den daglige vedligeholdelse med en bruser surround er typisk nemmere end med fliser, fordi du skal holde flise injektionsmørtel ren for at forhindre mug oprustning. Vælge en mørkere injektionsmørtel kan hjælpe din flise alder bedre over tid. Du installerer flise er en bedre langsigtet løsning for dit badeværelse som bruser omgiver kan bryde eller crack over tid.

Andre overvejelser

Hvis du remodeling en eksisterende badeværelse, kan heldragter bruser omgiver være for stor til eftermontering. Nogle hjem forbedring butikker tilbyder brusebad omgiver i flere dele, hvis dette er den indstilling, du foretrækker. Du kan få et bud på installationen fra din entreprenør som installationsomkostninger til flise vil ofte køre omkostningerne endnu højere end en bruser surround. De fleste brusebad omgiver ikke udvides til loftet, så hvis dette udseende er vigtigt for dig, skal du vælge fliser til dit badeværelse. Hvis din bruser eller karbad størrelse ikke er standard, kan en bruser surround ikke være tilgængelige for dig, i hvilket fald tile ville være en god mulighed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com