Badekar Reglazing problemer

July 24

Badekar reglazing er processen med at bruge en ny belægning til at omgøre en gamle badekar, især en ældre porcelæn badekar. Den reglazing proces er udviklet til at reparere skader og er ikke en del af regelmæssig badekar vedligeholdelse, men reglazing har sine problemer. Husejere bør være opmærksomme på omkostningerne ved processen og mængden arbejde involveret i at skabe en ny glasur belægning.

Kvaliteten af materialer

Badekar reglazing er muligt med en række stoffer, kan nogle være dårlig kvalitet og undlader at give langvarige resultater. Epoxy blandinger kan være billig og let at anvende, men de vil ikke beskytte mod lækager måde at real glasurer vil, og over tid, de kan gul, ødelægger effekten belægning. Høj kvalitet materialer er dyrere, men vil hjælpe dig med at undgå sådanne problemer.

Professionelt program

Badekar reglazing anvender ofte akryl, urethan og polyurethan kombinationer til en overflade, der kan modstå vand, give den nødvendige greb og undgå langsigtede problemer, limning. Desværre, disse blandinger kan være meget farligt at indånde, og boligejere generelt ikke kan installere dem. Du skal leje fagfolk til reglaze badekar, som de har ordentlig sprøjtning apparatur og sikkerhedsudstyr.

Forberedelse

Badekar reglazing kræver flere trin i forberedelsen. Dette forlænger den tid, den reglazing proces tager og de dage, hvor badekarret ikke kan bruges. Sure ætsning og kemisk binding forberedelse belægninger kan være nødvendig, tilføjer til den samlede pris. Døre til brusekabiner skal fjernes, gamle caulk skal tages ud og hele badeværelset skal være forberedt, alle fører til en stor mængde ekstra arbejdskraft.

Holdbarhed

Badekar reglazing kan hjælpe dig med at fortsætte med at bruge porcelæn bøtter og andre Badeværelse tapsteder, at du foretrækker at holde som en del af dit hjem design. Men reglazing er ikke det samme som at købe en helt ny badekar. En reglazed tub vil ikke vare så længe som en ny, og reglazing kan ikke forhindre den gradvise nedbrydning af grundlæggende balje materialer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com