Badekar Remodeling Idéer

February 20

Badekar Remodeling Idéer

Badekar er mere end bare en stor hvid skål lavet for den lejlighedsvise blød. Fra brusebad og badekar kombinationer til spa-lignende jacuzzi indstillinger og antikke rullet top bøtter efterlader et badekar remodel dig med en masse muligheder.

Whirlpool indstillinger

Hvis du vil have en følelse af luksus i dit badeværelse, der giver ekstra komfort og afslapning, remodel dit badekar til at omfatte jets og boblebade til ramte badende fra alle sider. En større balje er bedre til dette, så du kan virkelig strække ud, mens du nyder.

Lav effekt Remodel

Hvis du ikke ser ud til at erstatte hele karret, oprette et nyt udseende ved at erstatte bare hardware. Vandhaner kan være dyrt i deres egen ret, kan de ændre hele udseendet af karret. Hvis dit badekar har en brusehoved, overveje at tilføje andre brusebad elementer, som side jetfly eller en ny brusehoved.

Klo fod badekar

For en mere vintage udseende, vælge en fritstående klo-fod badekar. Disse bøtter kan låne et kig af åbenhed over for et værelse da der er et mellemrum mellem karret og gulv. Overveje, hvilken type af fødder, der får du på din balje. Hvis anden hardwaren i dit badeværelse vandhaner og kabinet håndtagene, ikke svarer til fødderne, vil du erstatte anden hardwaren for at bringe det på linje med dit nye design.

Hjørne badekar

Spare plads ved at placere dit badekar i et hjørne af badeværelset. En balje, skjules i et hjørne kan være et knudepunkt i badeværelset og også giver visuel interesse, da det ikke ende med at blive en terminal punkt i rummet.

Roll Top badekar

Navnet "roll top badekar" meget godt beskriver denne balje udseende: de øverste kant af fritstående badekar kurve eller roll, over og rundt til den udvendige kant af karret. Denne stil har en mere vintage look, som klo fod badekar. Faktisk, mange fritstående badekar er begge klo fod bøtter og rulle top bøtter. Valsede toppen undgår at udsætte brugeren at nogen hårde kanter eller hjørner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com