Badeværelse Ammans Design Idéer

October 2

Mudrooms kan holde din familie organiseret og giver en plads til at gemme jakker, rygsække og sko. Installere hylder med cubbies at opbevare dine ejendele, sammen med bænke til siddepladser og ekstra lagerplads, at holde din Ammans ryddeligt og ryddelig.

Opbevaring & siddepladser

Opbevaring for en travl familie er nøglen til at holde organiseret. For en Ammans, overveje at installere garderobeskabe til hvert medlem af familien. Inde i skabet kan du hænge op hver persons jakke, rygsæk eller pung og udendørs gear. Ud over garderobeskabe er et sted at sidde vigtigt i alle mudrooms. Bænke giver masser af plads og du kan installere en let langs en væg. Bænke med opbevaring nedenunder giver et andet område for at gemme tilbehør som sko og sportsudstyr. Når børnene kommer hjem fra skole, de har en plads til at smide deres ting uden rod oppe resten af huset.

Opbevaring i badeværelset skal være tilgængelige. Overveje at hænge en cubbie lagerenhed på væggen i badeværelset for at gemme badeværelse forsyninger. Brug kurvene inde cubbies for et strejf af farve samt en måde nemt få adgang til dine emner. Dette holder rummet uden rod og gulve gratis møbler, hvilket gør det nemt at rengøre.

Gulvbelægning

Gulvbelægning i en Ammans og badeværelse skal være lette at rengøre og holdbare. En neutral farve, som skjuler snavs og smelter sammen med pladsen er ideel. Tile har alle disse komponenter og vil ikke bryde dit budget. Det er også meget let at vedligeholde--når du har udslip, bruge varmt vand og sæbe til en simpel oprydning. Installer den samme farve fliser i hele Ammans og badeværelse for en problemfri design. For en kant, overveje at installere farverige mosaikfliser. Placer en post tæppe indenfor døren, så du kan tørre dine sko og forhindre snavs fra tracking i.

Maling & tilbehør

Male Ammans og badeværelse en farve til at matche design i din flise og skabe en varm og indbydende rum. Afslappende guld og orange farver er hyggelige og blend godt med neutral farvet fliser. Dette farveskema skjuler også skidt og snavs. For at holde din familie organiseret, male en af væggene i dit Ammans ved hjælp af tavle maling. Her kan du skrive din købmand lister, opretholde en familie kalender eller holde styr på gøremål. Husk hvide og lyse vægge accent scuff mærker og snavs så vær på vagt, når maleri et Ammans hvid.

Loft i din Ammans overveje tin. Tin kommer i overkommelig ark og kan monteres i under en dag, hvilket gør det en nem projekt og en overkommelig opdatering til din Ammans. Den sølv farve skaber højde i dit værelse samtidig et kreativt designelement.

Ammans bænke, købe farverige og komfortable puder til at blødgøre plads. Hænge illustrationer og fotografier til at oprette et indbydende og farverige indslag til Ammans. Sort-hvide fotografier grupperet sammen over skabene kan oprette et personligt præg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com