Badeværelse belysning 101

December 28

Uanset om du udsmykning et badeværelse for første gang, eller du remodeling rum, kan den rette belysning fremvise din favorit badeværelse poster. Badeværelse belysning skal også tjene til at belyse rummet ordentligt, således at badeværelset kan tjene sit formål effektivt.

Størrelse

Store badeværelser vil sandsynligvis har brug for mere lys end mindre. En vigtigste væglampe, som lys omkring den badeværelse eller brusebad plads er afgørende for et stort badeværelse. Mindre rum kan ordentligt belyst med én vigtigste lys over spejlet, der lyser hele rummet og gør det muligt at se i spejlet klart.

Betydning

Hvis du har særlige elementer i badeværelset, der ønskede at bringe opmærksomhed på, fremhæve dem med speciale belysning. Hylde belysning at showcases potpourri i eksotiske farver eller små oprigtige billeder af blomster er passende, når rummet tillader, samt som lygter der viser korrekt et billede på den største væg i badeværelse, ligesom et billede af en tropisk blomst buket eller et portræt af din baby i badekarret.

Typer

Forskellige typer af belysning passende for badeværelse afhængigt af føler du ønsker for pladsen. Hvis du planlægger i tilbringe tid i badeværelset med at slappe af i badekarret, installere en lysdæmper til området omkring karret. Hvis der er en forfængelighed i dit badeværelse, lys rundt spejl vil tillade dig at se klart, mens du anvender makeup eller gør dit hår, og vil gøre rummet mere attraktive.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com