Badeværelse Bruser Design Idéer

January 6

Badeværelse Bruser Design Idéer

Bruseren er et hyppigt anvendte område af dit hjem. Ifølge Steamshowersinc.com tilbringer den gennemsnitlige voksne 91.25 timer i bruseren hvert år. På grund af dens hyppige brug er et brusebad en førsteklasses område af dit hjem til at renovere for at gøre det et sted, hvor du nyder at tilbringe så mange timer.

Delvis væg

Når du udformer en Badeværelse Bruser, føler folk ofte deres bruser design valg er mellem en lukket brusebad og en åben brusebad. Du kan dog oprette en bruser, der giver privatliv og lys uden at helt lukke off bruser fra resten af badeværelset, tilføje en lille modernitet til traditionelle badeværelse. Du kan bygge en delvis mur omkring enhver størrelse bruser og i enhver størrelse badeværelse, så længe der er en væg, der rager ind i badeværelset på et tidspunkt. Bygge muren højt nok, at det holder alt vand i bruseren, og bygge væggen med fliser, beadboard eller et andet materiale, der matcher dit brusebad og badeværelses stil.

Damp brusebad

En damp brusebad er en afslappende, luksuriøse badeværelse element, der tjener til at lindre ømme led og ømme muskler. Damp brusere er tilgængelige i combo (badekar/brusebad), hjørne og walk-in sorter til at passe forskellige størrelse badeværelser. Ifølge Steamshowersinc.com, i August 2010 damp brusere vifte fra omkring 900 dollar til $5.000, afhængig af størrelse og faciliteter. Damp brusere kræver masser af varmt vand; dermed når du installerer en, du kan være nødvendigt at øge din varmt vandkapacitet. Endvidere, mens damp brusere er til gavn for mennesker med bronkitis, astma eller allergi, personer med hjerteproblemer, forhøjet blodtryk, diabetes og der er gravide bør undgå damp brusere... En damp brusebad kan du tage en almindelig bruser eller en regelmæssig og damp brusebad samtidigt, at gøre det brugbart for en bred vifte af brusebad behov.

Flise

Fliselægning er en favorit badeværelse bruser materiale. Fliser bruges på gulv, vægge og som en backsplash omkring en bestemt del af bruseren. Fliser sælges i en række forskellige materialer, størrelser, former og farver. Dette brede udvalg giver dem til at passe ethvert badeværelse stil og budget. Du kan blande flise størrelser for at skabe en individualiseret mønster med interessante flise materialer som glas, brosten, sten eller marmor. Folk bruger ofte forskellige størrelse fliser til at skelne mellem gulv og væg fliser. Ved hjælp af fliser i dit badeværelse giver dig mulighed at udtrykke kreativitet og personliggøre dit brusebad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com