Badeværelse Bruser indstillinger

May 15

Du installerer et brusebad er forholdsvis simpel proces, især i boliger, der er stadig under konstruktion, hvor der er mere plads for manøvredygtighed. Hvis du vil erstatte en gammel brusebad i dit nuværende Hjem Badeværelse, jobbet bliver en smule tricky, men er på ingen måde umuligt for den beslutsomme gør-det-selv. Når du installerer et nyt badeværelse bruser, vil der være flere muligheder, for du mener. Disse omfatter størrelse og stil af din brusevæg, samt typen af brusehovedet og brusebad døre du bruger.

Brusevægge

Før du vælger hvilken størrelse og stil af brusevæg ønskede, Sørg for at foretage målinger ikke kun af badeværelset, men også i døråbninger og gangarealer, at din indhegning skal passe igennem. Brusevæg skal jo transporteres ind i dit hjem, og derefter ind i badeværelset. Af denne grund, kan ifølge badeværelse-Remodeling-Hints.com, du vælge en indhegning, der kommer i to eller tre stykker, så det lettere kan styres. Hvis du beslutter dig på en stor, ét stykke/bruser enhed, du kan nødt til at leje en kran operatør til at bringe den gennem en fjernet vindue eller væg. De fem almindelige materialer, der anvendes til Brusevægge, ifølge AllistonHomeInspector.com, er glasfiber, metal, fliser, akryl/hærdet glas og glas block. Glasfiber badeværelse Bruseafskærmninger er den mest populære, på grund af deres lave vedligeholdelse og det faktum, at de kan laves i næsten enhver form tænkelige. Metal badeværelse kabinet, som kommer i rustfrit stål og kobber sorter, er en hårdere, mere pletten og meldug resistente indstilling, og er vokset støt i popularitet. Flise badeværelse kabinetter er udsat for skimmel og meldug, men de tillader du mest fleksibilitet med hensyn til design, stil og farve. Akryl og hærdet glas er andre bruser kabinet materialer, og er generelt bruges i døren-mindre stand-up eller walk-in showers. Den dyreste (og måske mest elegante) materiale, du kan bruge til dit badeværelse kabinet er glas block. Materialet er slidstærk, smudsafvisende og lav vedligeholdelse, men ifølge AllistonHome Inspector.com, skal du have det installeret af en professionel.

Brusehoveder og døre til brusekabiner

Brusehoveder kommer i en række af chrome og andre metallisk finish, og kan være enten fast til Brusevægge eller aftageligt. Der er også brusehoveder, at funktionen flere intensitet indstillinger samt multi ledes brusehoveder. Ifølge BarthroomAccesoriesCollection.com, bør du Sørg for at vælge brusebad døre (hvis nødvendigt) at supplerer udformningen af din brusevæg. Den ovennævnte kilde anbefaler at bruge glasdøre, der kommer i en række forskellige finish med chrome-trimmet indramning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com