Badeværelse Color Guide

October 23

Badeværelse Color Guide

Om du renovere dit eksisterende badeværelse eller vælge farveskemaet for et badeværelse i dit nye hjem, er det vigtigt at vælge nuancer, der passer din dekorative personlighed. For eksempel, kan røde nuancer gøre dit badeværelse livlige og indbydende; variationer af blå giver rummet serene elegance og forskellige farvekombinationer kan smelter en blanding af følelser at gør badeværelset helt tilpasset.

Monokromatiske badeværelse idéer

Give dit badeværelse et monokromatiske tema ved kæmning flere nuancer af samme farve hele området badeværelse. For eksempel, vælge en Kanariefugl gul brusebad gardin med hvide kroge, og tilføje en citrongul toilet dække og område tæppe til badeværelset for at gøre rummet lyse og muntre. En dæmpet nuance af gul for tandbørste holder og sæbe parabol er et subtilt farverig tilføjelse til en grå eller off-white badeværelse counter, og en blomst arrangement byder Tusindfryd eller påskeliljer i en hvid eller gul vase tilføjer både dyb og pastel gule. Når du blander dæmpede og levende valg af én skygge, vil du gøre badeværelset, både visuelt tiltalende og ensartet.

"Varme" farver

En blanding af varme farver som rød og orange nuancer vil gøre badeværelset vises indbydende og give dig briste af energi du har brug at starte din dag hver morgen. Rød tendens til at være overvældende når føjet til rummet i store mængder, især i et lille badeværelse, så maleri vægpaneler i rødt, eller male et lille badeværelse væg røde vil tilføje den helt rigtige mængde af mærkbar farve. Kirsebær eller tomat rød er chokerende for øjet og kan øge blodtrykket, så en ærbar variation som ruby rød er bedst, hvis du vil optage masser af red ind i badeværelset i form af sengetøj, væg maling og blomsterdekorationer. Orange, en mindre intens varme skygge, gør badeværelset kommer til Live som godt. En lys orange accent væg suppleret med en rack byder håndklæder i en peachy orange nuance er en æstetisk tiltalende badeværelse omdrejningspunkt.

"Cool" farver

Grøn og blå er ideelle "cool" farver for et badeværelse. De vigende nuancer, så de vil også gøre badeværelset synes en smule større. Blues og greens er minder om art (farver af vand og planter), og tilføje en beroligende stemning til badeværelset. Lyse nuancer af blå som aqua eller turkis er det perfekte supplement til et hvidt badeværelse, og pulserende, limegrøn fungerer godt i en grå eller sort badeværelse. En pastel grøn eller blå accent væg kan nemt tage på en elegant tilføjelse som illustrationer i hvide rammer eller sengetøj med blå eller grønne striber.

Farvekontraster

Lyse og beskedne farver par godt sammen i badeværelset, som blandingen hjælper med at bringe den afdæmpede farver i front mens afsvækkelse intensiteten af den mere mærkbar nuance. For eksempel, røde og sorte badeværelser er attraktive, da sort badeværelse counter vil pop Hvornår du dekorere dem med rød blomst eller linned ordninger og kirsebær rød badeforhæng ikke overvældende for øjet, når de er ved siden af en sort væg. Parre en lys eller pastel skygge med en intens neutral farve er ideel til badeværelser samt; for eksempel, havets skum grøn håndklæder ser godt mod trækul grå vægge, og pastel pink Bruser Gardiner vil se endnu mere ærbar, når chokolade brun gardin bånd er tilføjet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com