Badeværelse Design planlægning

March 28

Badeværelse design planlægning og remodellering behøver ikke at være svært eller dyrt. Der er mange ting, en boligejer kan gøre når man planlægger et badeværelse design, der kan være enkel og omkostningseffektiv. Nogle indstillinger er projekter du kan gøre på egen hånd at eliminere behovet for at ansætte fagfolk.

Bøtter brusere og toiletter

Udskifte dit toilet med en moderne, hvid, lav flush toilet. Dermed forbedrer udseendet af badeværelset og også sparer du penge. Når du udskifter et badekar eller bruser Sørg for du har nok plads til at fjerne gamle badekar eller brusebad, fordi de kan have været installeret før væggen færdig blev sat på plads.

Mange master badeværelser er nu ved at blive master retreats med brug af jacuzzi badekar og dobbelt dræn. Disse er fantastiske funktioner til at installere, hvis du har plads, men kan være svært at passe ind i ældre, mindre badeværelse uden at opgive et skab eller en del af dit soveværelse.

Kampprogram

En af de nemmeste måder at opgradere udseendet og fornemmelsen af badeværelset er at ændre ud af armaturer i dræn og bruser eller karbad. Du kan opgradere armaturerne uden at ansætte en blikkenslager eller ændre konfigurationen af badeværelset. Alt, hvad det tager er at lukke for vandet ved vand slukke ventiler under vasken eller på de vigtigste vandforsyning, at fjerne de gamle inventar og installere de nye armaturer anvisninger fremstiller. Badekar og brus armaturer kan kræve lidt mere arbejde, da de er placeret i væggen men muren skal skal ikke være åbnet helt, medmindre du har en lækage eller forsøger at erstatte rør.

Finish

Finish i badeværelset er en anden nem vare en boligejer kan løse på egen hånd. Maleriet er en nem måde at oprette et nyt udseende uden at bruge en masse penge. En interessant tendens, der kan opdatere udseendet af et badeværelse er at bruge en mur som en accent væggen malet i en fed farve. Monokrom hvide badeværelser er ikke længere tendensen.

Ændre dine gulve kan kræve lidt tunge løft. Besøg et hjem forbedring butik til en workshop om installation flise gulve eller vægge. Du kan også installere opvarmet gulv underlag før du lægger nye fliser. Det er en stor trøst funktion på kolde vinterdage. Det koste ikke så meget, hvis du er i stand til at gøre det selv. Bare sørg for du har en elektriker, se på de elektriske krav, fordi nogle ældre huse ikke kan har den ekstra strøm til det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com