Badeværelse designideer til en 5' af 8' værelse

August 1

Badeværelse designideer til en 5' af 8' værelse

I et lille badeværelse tager design ofte andenpladsen til praktiske. Når du ønsker at designe et badeværelse, der er både smukke og funktionelle, kigge efter måder at bruge den tilgængelige plads så effektivt som muligt. Med rene, stilfulde badeværelse, kan du give din indretning elementer at vise gennem.

Reducere Clutter

I et lille rum, kan selv en lille smule rod ser mere kaotisk end det egentlig er. Hvis du vil oprette en instant forskel i dit badeværelse, fjerne overskydende rod, både fysisk og visuelt. Opbevare håndklæder og ekstra bad leverancer i en linned closet eller under vasken. Hvis du har tendens til at have toiletartikler der dækker kanter af vasken eller windowsills, bygge en lille hængende lagerenhed med skydedøre til at skjule elementer uden at flytte dem ud af lokalet. Rod kan være visuelt, også; strømline design ved at erstatte flere farver med elementer i nuancer af en enkelt farve.

Effektiv opbevaring

Opbevaring valgmuligheder er en udfordring i et lille badeværelse, især når dine hylder eller kabinetter holder for langt ind i rummet og blokere effektiv udnyttelse af rummet. Gøre brug af høje, lodrette lagringsmuligheder, der har en overfladisk dybde. Du kan også køre en linje af reoler nær loftet for at vise elementer, indretning og gemme badekar forsyninger såsom håndklæder. Sørg for, men hylderne er lige høj nok for folk at nå.

Line of Sight

I et lille badeværelse er sigtelinien begrænset, hvilket gør brugeren føler overfyldt og boxed. For at åbne op i rummet, at designvalg, at udvide den afstand, du kan se. Vælg stejle gardinerne til beskyttelse af personlige oplysninger og tillade begrænsede gennemsigtighed. Brug en klar dør eller brusebad gardin i stedet for en mønstrede indstilling og hænge store spejle på væggene til at reflektere lys og plads, hvilket gør det synes mere større og mere åben. Ved at fjerne genstande, der blokerer for din synsvidde, kan du skabe en illusion af mere plads og gøre brug af de tilgængelige lys.

Flise

For at skabe en glat, ubrudt base overflade til dit badeværelse, skal du bruge flise. Bruge de samme fliser til dit brusebad, tilbage splash og gulve. Den konstante brug af farve og tekstur vil give dit badeværelse en problemfri og sat sammen look, der kan forene design af en lille plads. Hvis du ønsker mere visuel interesse, kan du overveje at bruge fliser i samme farve, men forskellige former og størrelser til forskellige områder af rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com