Badeværelse farve ordningen idéer

June 12

Badeværelse farve ordningen idéer

Farveskema ideer til et badeværelse er potentielt uendelige. Redesigne eller simpelthen male et badeværelse er en investering, der potentielt kan hjælpe eller skade dit hjem værdi. Overveje levetiden for farveskemaet før begå dig selv og dit badeværelse til en ny farvepalet.

Sort og hvid

For at få en sprød, sort og hvid kontrast i dit badeværelse, finde inspiration i sort og hvid ternede flisen. Brug sort og hvid flise eller tapet på væggene. Omfatte matchende gardiner og matchende håndklæder. Indarbejde sorte streger i et spejl grænse. For yderligere kontrast, tilføje solid sort badeværelse tæpper og hvide håndklæder. For en pop af farve, tilføje et par røde tilbehør.

Sten farver

Sten badeværelser give indtryk af rigdom og magt. Bringe i neutral, naturlige farver med Natursten fliser på vægge, Badekar, bruser og gulv. Sætte i marmor bordplader og en marmor vask til at matche den sten arbejde. Bringe jordfarver af Natursten fliser med træ kabinet, og keramiske tilbehør.

Blå, hvid og gul

En blå, hvid og gul farveskema er en lyse palet til ethvert badeværelse. Dette farveskema bringer varme og dynamik til dit badeværelse. Male loftet, kabinetter, gulve og inventar hvid. Tilføje et strejf af ocean blue gennem vægkunst, og overveje nautiske eller marine-liv accenter. Brug et tæppe med blå eller gule nuancer, og hænge gule håndklæder for at oprette en forfriskende farvekombination.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com