Badeværelse farver med Satin nikkel inventar

January 26

Badeværelse farver med Satin nikkel inventar

Picking et badeværelse farve til at gå med satin nikkel inventar afhænger af hvordan mærkbar du ønsker inventar skal være i det overordnede design. Nogle farver kan gøre inventar det mest markante element i rummet, mens andre farver vil blande inventar i baggrunden. Når du beslutter dig på den effekt, du foretrækker, bliver valg af maling lettere.

Varm farve

Hvis du ønsker nikkel inventar skal juveler i dit badeværelse design, vælge en varm farve. En varm farve består af rød eller gul eller dets mange variationer, og kan spille ud de kølige toner af nikkel. En lyse røde mur kan bringe sølv-tonet håndklæde barer i forgrunden, især hvis givet en satin eller glans finish. En solrig gule bringer i fornemmelsen af et frisk design, som gule kompenserer de grå toner af nikkel.

Kølige farver

Bringe i den blå toner af en cool farve til at fremhæve grå af nikkel. Når du vælger farve, vælge de mørkere og dybere nuancer at understrege lyskvalitet af nikkel. For eksempel, popper en dyb Midnatsblå toner af nikkel i design mod mørkeblå, mens en blød salvie grøn, der indeholder grå overtoner blander godt med nikkel inventar og giver en dæmpet udseende til rummet.

Neutral farve

Flere neutrale farver fungerer godt med satin nikkel. Som overtoner af nikkel er grå, skal du vælge sort, hvid eller grå for optimal effekt. En køler hvid, såsom vinter hvid eller is, harmonerer med køligere toner af nikkel, mens en creme eller elfenben bringer nikkel finish. Når placeret mod en sort væg, nikkel inventar bliver fremtrædende, mens mod en grå mur, der ville være en mere afdæmpet udseende på grund af lignende farvetoner.

Kombination

En anden metode til brug af farve er at kombinere flere. For eksempel, hvis du male røde og hvide striber i rummet, men disposition i striber med sølv-tone metallak, bliver inventar en del af sætningen design. Eller tapet, der indeholder metallisk sølv i sin design højdepunkter toner af nikkel inventar. Selv noget så simpelt som en kant med små metallisk toner kan forbedre farverne på inventar i dit badeværelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com