Badeværelse fliser brug idéer

April 17

Badeværelse fliser brug idéer

Tile har en række fordele i forhold til tapet eller maling, især i badeværelset. Flisen er relativt let at rengøre og skræl ikke væk fra væggene, når luftfugtigheden i rummet er ganske høj. Badeværelse fliser brug ideer tilbyde måder at bruge og vise flise i badeværelset. Uanset om du bruger fliser omkring tællerne eller på væggene, skal du et par nyttige forslag.

Lodret kant

Vandrette kanter bryde op det overordnede udseende af rummet og holde én farve eller type af flise fra dominerer. Problemet er, at horisontale grænser har en tendens til at se temmelig plain og simple. Lodrette kanter, flytter fra loft til gulv, give dit badeværelse et helt nyt look. Vælge en neutral flise skygge for brug rundt i lokalet og vælge en dekorativ flise til brug i grænsen. Vælg en mønstrede fliser, der bruger samme nuance eller har en lignende farve. Når du installerer flise i dit badeværelse, tilføje et lag af mønstrede fliser hvert par fødder. Den dekorative fliser fungerer som en lodret kant, der tilføjer en elegant element i rummet.

Glas Surround

Glas fliser har en lysere føler end traditionelle keramiske fliser, fordi fliserne er lavet af halvgennemsigtige stykker af glas. Ved hjælp af glas fliser rundt er dit badeværelse et dyrt perspektiv. I stedet bruge glas fliser omkring badekar eller bruser. Du har stadig afslappende udseendet af glas fliser, men uden de høje omkostninger. Vælg en nuance af lys blå eller lys grøn, som rent faktisk kan gøre rummet ser større af reflekterende lys i nærheden af badeværelset. Surround et område af rummet med glas fliser og bruge en lignende nuance af maling på de andre vægge.

Mosaik tællere

Mosaik flise design indebærer flere stykker af fliser i forskellige farver, størrelser og stilarter. Det ser måske for travlt eller rodet når du bruger det hele rummet. Tilføje mosaikfliser til tællere i badeværelset giver dig at lyse pop af farve uden overvældende resten af rummet. Et lag af injektionsmørtel anvendes til skranken og så knækkede fliser er presset ind i injektionsmørtel. Flere fuger bruges over toppen, at holde fliserne forsvarligt fastgjort til tælleren.

Mix og Match

Mikse og matche to forskellige størrelser og farver fliser i badeværelset for et moderne look. Arrangere mindre fliser i en lysere eller mørkere farve langs bunden af væggen. Kør de mindre fliser fra baseboards til omkring 2 fod op ad væggen. Tilføje lysere og større fliser fra toppen af de mindre fliser op til loftet. Du kan også tilføje en grænse mellem to fliser toppe til at bygge bro over kløften mellem to.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com