Badeværelse fliser Design Tips

May 30

Badeværelse fliser Design Tips

Ændre flise i dit badeværelse eller vælger at tilføje flise accenter er én måde at opdatere billigt. Der er mange forskellige stilarter og farver af fliser at vælge imellem – og flere måder at arrangere fliser for at opnå en lang række effekter. Uanset størrelsen på dit badeværelse kan flise gøre en stor indvirkning.

Farvevalg

Fliser kommer i mange forskellige farver, fra plain hvid og naturlige nuancer af sten til neon og malede motiver. Iriserende fliser kan bruges til en vandig udseende i et badeværelse eller endda placeret på en måde, der antyder et vandfald. Vælge en enkelt farve eller alternative fliser til at oprette en multi-farvet mønster.

Placeringsvalg

Badeværelserne indeholder som regel flere steder for flise. Fliser kan være installeret på væggen bag vasken som en lille tilbage splash accent, wrap fliser rundt om badekarret eller dække gulv og vægge med stykker af fliser. En asymmetrisk look kan opnås med flere forskellige størrelser af fliser placeret i en fri-form geometrisk mønster snarere end side-by-side.

Fliser kan også bruges til at genskabe en indviklet vægmaleri. Brug solid farvede fliser for at gøre en mosaik vægmaleri, eller bruge flise forskønnet med maling til at bygge et kunstværk i dit badeværelse.

Materiale valg

Glas fliser kan bringe en lys ocean føler til badeværelse rummet, mens tunge keramiske fliser kan give værelse dybde. Hvis du er udsmykning et badeværelse, der byder på et luftigt wicker forfængelighed, hvide håndklæder og små features, kan du vælge materiale, der står i kontrast med lethed af rum såsom marmor eller sten-lignende keramik. Skiftevis, kan du bruge fint malede flise eller glas fliser for en matchende tema.

Bruser Tips

Placere fliser på gulvet i dit brusebad kan oprette en sømløs look fra væg til gulvet hvis du bruger den samme flise. Subway flise bruges ofte til denne teknik. Parret med grå injektionsmørtel, har den industrielle look en moderne appel.

Blanding og matching forskellige flise størrelser og stilarter i bruseren også fungerer godt-så længe valg supplerer hinanden. Du kan integrere river klipper mellem flise stykker på gulvet i bruseren og derefter bruge multi-farvede skifer fliser til Brusevægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com