Badeværelse fliser muligheder

September 21

De vigtigste badeværelse fliser muligheder på markedet er glas, keramik og naturlige sten produkter. Typen af badeværelse fliser du vælger at installere afhænger i høj grad dit budget. Selvfølgelig, du behøver ikke at holde med en flisebelægning mulighed - du kan altid få kreative og bruge en kombination af nogle typer af fliser.

Typer af badeværelse flise

Den billigste mulighed er keramiske. Keramiske gulvfliser kommer oftest i 12-tommer-af-12-tommer og 18-tommer-ved-18-tommer fliser. Husk på, selv om dette er den billigste løsning, når de køber keramiske fliser fra hylden, være klar over, at der ikke for mange farvevalg. Den mest almindelige farve er grundlæggende beige.

Keramiske counter og back-splash fliser kommer i standard 4 x 4 størrelse eller længere 3 af 6 fliser. De mest almindelige farver på lokale hjem forbedring butikker er hvid, beige, Bordeaux og sorte.

Indstillingen næste badeværelse flise er glas. Glas er en dyrere løsning end keramik, normalt ved et par dollars per flise. Glas fliser er oftest sælges i de fleste hjem forbedring butikker i 4 x 4 pladser. Hvis du går til en specialitet flise butik, vil du finde glas fliser i 2 af 6 og 2 af 2 stykker i en bred vifte af farver.

Endelig er indstillingen dyreste badeværelse fliser natursten som marmor, travertin, fedtsten og granit. Travertin og fedtsten er solgt i enten 12 af 12 firkanter og marmor og granit er mest almindeligt sælges af slab, målt i lineær fødder. Nogle gange, kan du muligvis finde en eller to mønstre af marmor sælges i 12 af 12 pladser, men ikke meget ofte.

Holdbarhed

Hver indstilling er ekstremt holdbart, med fedtsten er det mindst modstandsdygtige. Holdbarheden af uanset hvilken badeværelse flise indstilling du vælger afhænger af, hvor godt du, hvis du gør det selv, eller professionelle installatører forsegle flisen under installation proces.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com