Badeværelse forbedring ideer

June 20

Badeværelse forbedring ideer

Badeværelse forbedring ideer kan køre farveskala fra udskiftning af slidte eller dateret inventar til en fuld skala renovering, der en fornyelse af hele udseendet af rummet. Koncept til at forbedre dit badeværelse kan betyde en opdatering inventar til at gøre rummet mere funktionelle eller det kan betyde kun udseendet for at gøre disse funktioner mere tiltalende forbedret. Hensyn til at huske er om badeværelset anvendes til andre formål, hvor meget lagerplads kan tilføjes eller fjernes og om særlige bestemmelser skal gøres for børn eller handicappede.

Paneled vægge

En aldrende badeværelse kan forbedres ved at fokusere næsten udelukkende på væggene. Tunge og groove pine paneler håndterer de specifikke fugt og luftfugtighed problemer inde i badeværelser, ifølge "House bogen." Denne form for paneler er også meget fleksibel, da det kan forseglet, farves eller selv malet en blank hvid. Hvis du har flere penge at bruge, overveje at gå med cedertræ paneler.

Usædvanlige badekar

En æstetisk forbedring, der kan ændre din holdning inde i badeværelset er tilføjelsen af en balje af usædvanlig form. Chuck, kedelig væg badekar enhed og installere en cirkulær balje, der ikke kun ser bedre ud, men giver større rumfang. Et hjørne badekar enhed faktisk tager kun om så meget gulvplads som en standard balje, ifølge "Complete Home stil bog."

Tæpper

Tæpper er et badeværelse forbedring, hvor skal du ofre en vis holdbarhed i forhold til vinyl eller fliser men få en luksuriøs følelse af komfort under fødderne. For at beskytte på tæpperne i at uundgåelige udslip, anbefaler "Komplet Home forbedring og renovering manuel" gå med en tæpper af en strammere væve. Jo tungere gauge af tæpper, jo mere uigennemtrængelig bliver det at vandskade.

Tilføje et vindue

Tilføje et vindue til et badeværelse introducerer naturligt lys, der kan give mange fordele. Mere lys betyder en bedre dømme om, hvad du virkelig se ud i spejlet når barbering eller anvende makeup. Indførelsen af sollys giver en ny visuel bevidsthed høflighed samspillet mellem lys og skygger, der ikke fandtes tidligere. Afhængig af størrelsen og placeringen af vinduet, denne hjem forbedring idé kan også gøre tid inde i badeværelset bare plain mere interessant ved at give dig noget nyt at se på.

Periode tema

Et større badeværelse forbedring idé er at indrette og renovere for at oprette en old gammeldags stil badeværelse. Kigge efter klo-fod badekar og piedestal dræn. Tilføje wainscoting til væggene til at give ordentlig udseendet af gammeldags hjem bygning. Du kan finde tilbehør med periode-specifikke spejle, lamper og vandhaner. Dekorationer kunne omfatte illustrationer repræsentant af alder eller tilfældige fotografier fra perioden indrammet passende og hang på væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com