Badeværelse gardin typografier

March 31

Badeværelse gardin typografier

Badeværelse gardiner variere så meget som badeværelser. Et stort og velindrettet badeværelse fortjener en traditionelle vindue behandling med justerbar gardiner og måske en ekstra skygge. I en mindre eller mere casual badeværelse er et almindeligt romersk skygge eller et sæt af drømmende sheers helt rigtigt. For en eklektisk, funky badeværelse, eller en, der udstiller gør sin egen skæve stil, repurposed eller fundne objekter interessant vindue belægninger.

Tynde

Uigennemsigtige sheers, der dækker et vindue lige nok til privatlivets fred, lad i lys, mens de blokere visningen. Hænge gardiner ved det halve vinduet, og lad øverst åben for maksimalt lys. Eller hænge en valance, der matcher indretningen af badeværelset øverst i vinduet. Sheers kan også dække hele vinduet, og, i et badeværelse med et lille vindue på en væg, feje gulvet til at skabe indtrykket af et grand vindue. For natten privatliv, tilføje enkle pull-up eller pull-down nuancer bag de stejle gardiner.

"Fundet" gardiner

I en casual eller land badeværelse, drapere skære længder af enkle, vævet hamp over en bambus rod eller et tykt stykke sejlgarn strakt over vinduet. Eller klip vintage sengetøj, ligesom en cutwork dug eller broderede servietter til en tørresnor over vinduet med loopes kroge eller træ klemmer. En antimacassar dingler over et vindue med to thumbtacks er perfekt med en nødlidende clawfoot badekar, en kurv fuld af tørrede blomster og gammeldags, broderede gæst håndklæder. Skiftevis bånd af dyb blonder trim og gevind tørrede blomster hang fra en stang eller tacked på tværs af en rude blok visningen, men ikke lys mens de supplere en genanvendt eller shabby chic design.

Ballon nuancer

For et barns badeværelse eller en formel voksen bad er en stribet silke ballon nuance den ultimative elegante vindue behandling. Farven på stribe skal afhente eller diktere en vigtigste design farve i rum, som Bourgogne eller rose i en pink værelse med rose accenter eller dyb krikand eller turkis i en hvid værelse med turkis accenter. Den alternative stribe er trim farve---hvid eller creme. For en mere vovet badeværelse indretning, bruge cirkus striber---grøn, orange og blå eller lavendel, gul og rød. En ydre badeforhæng lavet af den samme stribet silke eller kunststof samler udseendet, men i et lille badeværelse, det holder det bliver overvældende flot stribet forhænget til side og ved hjælp af en tieback for at fastgøre den til væggen.

Romerske nuancer

Romerske nuancer blev foretaget til badeværelser. Pæn, symmetriske folder og unfussy udseendet af skyggen når det er nede kan arbejde med enhver design. Prøv en dybere nuance af vigtigste badeværelse farve, som flåden til en blå og hvide badeværelse eller skov for et badeværelse, grøn og pink. Eller holde sig til en hvid eller naturlige linned med eller uden lodret tilgrænsende bands af kontrasterende farve. For et vindue over badet eller i brusenichen, spray klar stof belægning på skyggen på begge sider til at hæmme skimmel, og lad det tørre, før du installerer. Et stort vindue i hovedområdet for generøse badeværelse kan håndtere en romersk skygge flankeret af gulv-længde gardiner af syntetiske silke satin at afhente et mønster eller stribe af skyggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com