Badeværelse ideer til en gammel gård

February 13

Stuehus badeværelser har en rustik, men charmerende appel. Efterligner udseendet af en gammeldags badeværelse fra en rustik lake house kabine eller en traditionel bondegård, bruger design antikke stykker med elementer til at se ældre. Kombinationen af nye og gamle elementer fungerer godt sammen, fordi det holder rummet fra ser forældede. Badeværelse ideer til en gammel gård spille ud den historiske design af huset.

Nød træ

Tilføje en nødstedte finish til træ overflader gør træet synes temmelig gammel, forvitret og slidte ned. Du væsentlige sand ned træ, Påfør et lag af maling og sand igen. Du holde slibning af træ og anvende mere maling, giver træet en ujævn belægning af maling, der ser slidt. Tilføje en lysere lag af maling til toppen af træ, såsom rød eller grøn, og derefter tilføje en belægning i hvid maling. Når du sand igennem den hvide maling, giver du spor af lysere farve for at kigge igennem. Nød en træ kabinet og bruges til opbevaring af håndklæder og badeværelsestilbehør eller nød træ trim i badeværelset.

Brug antikke stykker

Antikke stykker eller antik stil stykker er en nødvendighed for din gård badeværelse. Parre et par sølv lysestager med hvide stearinlys og en stativ spejl. Gennemse loppemarkeder for gamle flasker, krukker og kasser med skønhedspleje produkter, herunder sæbe og barberskum. Line kasser langs en hylde på badeværelset eller over spejlet.

VVS funktioner

Moderne badeværelse inventar og VVS stykker ser ud af sted i et traditionelt bondehus-stil badeværelse. I stedet for at opdatere og tilføje i nye stykker, gøre brug af de eksisterende funktioner eller bringe i nogle gamle stil stykker. En piedestal synke eller forklæde vasken passer stil bedre og er stadig nyttig i badeværelset. Country Living foreslår at bruge en gammel stykke stof rundt i bunden af vasken. Gemme rengøringsmateriel eller personlig hygiejneprodukter bag stoffet. Tilføje en gamle klo-fod badekar arbejder med temaet bondegård.

Dekorationer

Bringe i vidjeproduktionen indkøbskurve at gemme beskidte vasketøj, rengøring leverancer, ekstra toilet papir og alt andet du kan navngive. Arrangere kurve rundt i lokalet til at holde alt hvad du behøver på side. Blomstrede mønstre, såsom vindue behandlinger og tæpper, fungerer godt med bondegård tema. Afslut udformningen af badeværelset med en sølv stativ spejl og en elegant sæbeskål.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com