Badeværelse idéer til traditionelt små badeværelser

June 30

Badeværelse idéer til traditionelt små badeværelser

Mens dekorere et badeværelse kan virke som en let opgave, finde boligejere med mindre badeværelser ofte opgaven ekstremt udfordrende. Med plads til en præmie, skal funktionen nogle gange have forrang over design. Men der er måder at maksimere plads i et mindre badeværelse og skabe en attraktiv søger plads, der føles større, end det egentlig er.

Holde tingene lys

Når du vælger en væggen farve til et lille badeværelse, vælge en lysere nuance. Mens du kan lide udseendet af mørkere, rigere farver, kan de gøre en plads synes mindre end det egentlig er. Lysere farver, på den anden side kan gøre et lille badeværelse føler større. Vælg bløde neutrale toner som beige og tan eller blege nuancer af gul eller fersken, der kan give dit badeværelse et mere indbydende føler. Hvis din lille badeværelse har vinduer med naturligt lys, kan rummet tage på en endnu større føler. Du kan også ønsker at bytte ud af dine gamle elpærer til dem, der afgiver varmere, mere naturligt lys.

Give afkald på en badeforhæng

Når du har et lille badeværelse, har du sandsynligvis kun plads til en brusekabine. Hvis du har dit brusebad omsluttet af et gardin, bytte det ud for en glasdør i stedet. Glasdøren vil reflektere lys og gøre dit badeværelse ser større. Hvis omkostninger ved at føje en glasdør ikke passer dit budget, vælge en lys farvet eller klar badeforhæng i stedet. For et lille badeværelse, der har et højere loft, kan du hænge dit badeforhæng over hovedhøjde, så rummet tager på en mere aflange udseende samt.

Vælge en runde Toilet

At vælge et toilet til dit badeværelse kan virke som en lille detalje, fordi de fleste toiletter ser ens ud, men et toilet kan faktisk gøre en betydelig forskel i et lille badeværelse. Mens mange boligejere kan lide udseendet af aflange toilet skåle, optager runde toiletter faktisk mindre plads. Ifølge dette gamle hus udvide runde toiletter ca 25 til 28 inches fra væggen, mens aflange toiletter kan udvide så vidt 29 til 31 inches. I et badeværelse kort på plads, kan de få inches gøre hele forskellen. En langstrakt toilet kan være en specielt dårligt valg i et mindre badeværelse hvor døren står overfor på toilettet, fordi det kan påvirke den dør vifte af bevægelse.

Overveje placeringen af vasken vandhane

Placeringen af din køkkenvask vandhane kan synes som en anden lille detalje i dit badeværelses overordnede design-ordningen, men når der beskæftiger sig med et mindre rum, du vil blive overrasket over den indvirkning, placeringen af din vandhane kan have. De fleste boligejere vælger en mindre vask, såsom en væg hang, piedestal eller hjørne vask, for et lille badeværelse. Men selv om vasken tager op et minimum af plads, vasken kan være vanskeligt at bruge Hvis vandhanen er placeret i en akavet stilling i rummet. Installere en vask, der har et hjørne vandhane kan være den bedste måde at maksimere plads i et lille badeværelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com