Badeværelse ideer ved hjælp af skifer

July 22

Badeværelse ideer ved hjælp af skifer

Skifer er et populært valg til badeværelser, fordi det er meget slidstærkt og kommer i mange forskellige farver. Skifer fliser kommer i forskellige størrelser, som passer til brusere og badekar og arbejder som gulvbelægning eller som en vægbeklædning. Skifer kræver forsegling, og du kan være nødvendigt at forsegle det mere end én gang. Brug badeværelse idéer med skifer skaber et rum, der er imponerende nok til at tilføje værdi til dit hus, men indbydende nok til at føle sig godt tilpas med hver dag.

Skifer fliser

Størrelsen af skifer fliser du bruger afhænger af den tilgængelige plads i dit badeværelse og hvad du ønsker dækket. Større fliser, såsom 12 inches af 12 inches kan overvælde et mindre badeværelse, især når flisen er en mørkere farve. Hvis du har et mindre badeværelse, er det bedst at bruge de større fliser på gulvet og vælge en mindre flise i bruseren og andre områder. Bland fliserne med en lignende skyggen af injektionsmørtel, som skaber en monokromatisk look i dit badeværelse. For dyrere fliser, ønskede fremhævet, vælge en kontrastfarve skyggen af injektionsmørtel, som brune fliser og hvide injektionsmørtel. Dette gør den skifer fliser i midten af rummet.

Ved hjælp af skifer som en Accent

Skifer fliser tendens til at være lidt dyrt, og dem på et budget måske foretrækker at bruge stykker af skifer som accenter rundt i lokalet. Istedet for benytter skifer over, bland stykkerne med andre materialer. Dække bagvæggen i bruseren med en blanding af glas fliser og skifer fliser, som skaber en mosaik effekt. Brug denne idé på enhver væg eller området af dit badeværelse, herunder området bag dit badekar eller på siderne af dit spejl. Du får udseendet af skifer uden høje udgifter.

Flere farver

Mix og match forskellige nuancer af skifer, snarere end at bruge én farve. Vælge farver, der deler den samme farvepalet, som forskellige nuancer af brunt. Lægge fliser uden at fokusere på et bestemt mønster eller en idé. Anvende injektionsmørtel og derefter indsætte tilfældige stykker af skifer. Efterligne udseendet af flise med inventar i værelset, parring brune fliser med bronze eller guld inventar. Bruge de samme fliser i forskellige størrelser til at skabe en interessant kig til badeværelset. Mindre fliser i bruseren med større fliser på gulvet viser en klar skelnen mellem de to områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com