Badeværelse kabinet efterbehandling teknikker

July 19

Når det er tid til at give badeværelset en ansigtsløftning, vil lakering skabene give det et helt nyt og frisk udseende. Mange efterbehandling teknikker er nemt at opnå med alle de nye produkter, der er tilgængelige i dagens marked. Den hårde del vil beslutte som færdig klager mest. Nye maleteknikker og det store udvalg af produkter samt nye knopper og trækker vil sørge for at gøre din frysere, virkelig en af en slags.

Tøjrens og forberedelse

Ren alle typer af badeværelsesskabe med fedt og snavs fjernelse produkt som Tri-natrium fosfat. Skyl med rent vand og lad tørre før man begynder at anvende nye finish.

Kabinetter med hævet paneler eller udskæring

Sand let kabinetter, ingen grund til at tage dem hele vejen ned til træ, bare skrub finish vil give malingen god tilslutning. Priming kabinetter før maleri sæler finish og giver mulighed for finish pelsen flyder jævnt. Fjernelse af døre og hardware gør anvende maling lettere. Hævet paneler og udskæringer fremhævet med en gnide og buff metallisk finish vil vise detaljerne i badeværelsesskabe. En anvendelse af klare sealer vil beskytte skabene fra vandskader.

Plettet træ badeværelse frysere

For at holde den naturlige træ vil look af bejdset kabinetter, re farvning med gel pletten give en ny farve. Gel pletten er lidt tricky at få netop den rigtige finish men er indsatsen værd. Børste gel pletten på slebet og rengjort træ med en naturlig børste. Hvis utilfredse med gel pletten finish, fjerne det med en klud dyppet i paint tyndere og genanvende. Gel pletten vil gøre træ finish mørkere uanset skygge anvendes på badeværelse frysere. Praksis ansøgning teknik på bagsiden af et skab dør at få den ønskede look. Slut af med en sealer lag urethan at forsegle gel pletten.

Faux finish

Vælg den faux finish. Anvende grundmaling af farve, og for det næste lag bruger en række forskellige teknikker, herunder Krakkeleret, vasket silke, knust fløjl, sponged og læder. Sealer slutter projektet. Fangere er tilgængelige tonede, klare og metallisk.

Matchende eksisterende finish

Rengøre kabinet overflader og let sand. Anvende en plet, der matcher de eksisterende finish. Bestem skyggen af pletten til at anvende, skal du tage en af dørene til maling butik eller hjem center for matchende. En klar lak finish vil fuldføre renovering. Denne type lakering vil ikke helt skjule dybe ridser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com