Badeværelse Layout planer

July 14

Badeværelse Layout planer

Som en af dit hjems mest funktionelle rum, kan du ikke sætte mange tanker i hvordan dit badeværelse er lagt. Men afhængigt af dens størrelse og komponenter, der er flere badeværelse plantegning muligheder, der kan arbejde. At vælge den rigtige en for dit hjem kan hjælpe med at maksimere plads, gøre badeværelset nemmere at dele og endda forbedre dets udseende.

Grundlæggende

For en grundlæggende, gennemsnit-størrelse badeværelse layout plan, starte med en toilet, bruser-badekar kombination og en vask eller forfængelighed. Placer brusebad-karret combo på væggen over for døren. Sæt toilettet på en vinkelret på væggen, under hensyntagen til den retning, at døren åbnes ind i lokalet og efterlade tilstrækkelig plads mellem det og bruser-badekar. Installere vask ved siden af toilettet, forlader tilstrækkelig plads mellem to for rengøring.

Lange og smalle

Hvis dit badeværelse er en lang, snævre rum, fungerer en enkelt væg layout typisk bedst. Placer din bruser-badekar combo på en af de kortere vægge. I en smal plads, vil det sandsynligvis tage op hele væggen. Indstille toilet og vask på en af de længere vægge, så det væsentlige alle elementer er på den samme væg. Fordi rummet er længere, kan du vælge en større forfængelighed eller dobbelt dræn i stedet for en grundlæggende piedestal indstilling. Der kan også være plads til en linned eller opbevaring skab, afhængigt af størrelsen af rum og placeringen af døren.

Brusekabine og badekar

I et badeværelse, der indeholder en separat brusekabine og badekar, der er flere layoutindstillinger. Du kan placere to ved siden af hinanden på de samme væg og indstille vasken og toilet på den modsatte væg. Dog kan du også placere dem i modsatte hjørner af rummet, og indstille vask og vanity ved siden af en af dem. Sted på toilettet i rummets gratis hjørne. Hvis du har et meget stort badeværelse og planlægger en fritstående badekar, kan du placere det i midten af rummet for en dramatisk effekt. Placer brusebad stall i en krog på væggen. Indstille vasken eller forfængelighed ved siden af bruser og toilet i hjørnet overfor brusekabine.

Adskilt

Til øget beskyttelse af personlige oplysninger, kan du også oprette en badeværelse layout plan, der adskiller lokalet i adskilte rum. Du kan placere bruser og toilet bag en mur, med forfængelighed og synker i et særskilt område, så du kan vaske dit ansigt eller børste deres tænder, mens et medlem af familien bruger faciliteterne. Du kan adskille toilettet fra de andre funktioner, badeværelse, så enkeltpersoner har privatlivets fred, selv om nogen er på badeværelse vask eller i brusebadet. Du kan vedlægge brusebad og badekar i et separat område så godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com