Badeværelse loft Design Idéer

September 7

Badeværelse loft Design Idéer

Badeværelse lofter behøver ikke at være almindelig hvid eller off-white farver, golde af designs eller mønstre. At drage fordel af pladsen over dit loft, som et område at højne ordningen stil og indretning af dit badeværelse kan virkelig hjælpe med at omdanne det til en mindeværdig plads og gør dit badeværelse loft et iøjnefaldende område.

Loft vægmaleri

I nærheden af ubesværet måde at omdanne dit badeværelse loft i et område af instant interesse er at male et vægmaleri på loftet. For eksempel, vil et loft vægmaleri af noget lige så simpelt som en blå himmel og skyer eller et luftrum viser en storm nærmer sig bringe et element af udendørs i dit badeværelse, at gøre det synes som om du er næsten udendørs. Andre loft kalkmalerier slå dit badeværelse lofter til kunstværker, skildrer englebørn, engle og andre himmelske skikkelser. Men fordi badeværelset er dit, loftet er din, og du kan virkelig skildre noget, du ønsker i din vægmaleri, som en berømt scene fra litteratur eller historie.

Flise loft

Fliser lofter er den ultimative materiale for fugt modstand; Det er derfor næsten hvert badeværelse har flise til en vis grad hele plads--mindst langs vægge og gulv. Installere flisen på loftet i et badeværelse betyder, at du aldrig behøver at beskæftige sig med revnet eller peeling paint reagerer dårligt for fugt. En flise loft giver også hele rummet en næsten spa-lignende effekt. Du kan gøre din flise loft så enkel eller udsmykkede som du vil, enten ved hjælp af en enkelt farve af flise eller flere til at skabe indviklede mønstre.

Ovenlys

Ovenlys er et klogt valg for et badeværelse, da de giver dig flere fordele på én gang: de give dig et væld af naturligt lys, således at reducere din elregning og så du kan drage fordel af miljøet samt at lade i en grad af naturlige verden udenfor ind i dit badeværelse. Ovenlys kan du bade mens du kigger i skyerne eller nattehimlen, at give dit badeværelse et ekstra omdrejningspunkt i rummet. Du kan endda brusebad, når der er en storm udenfor og opleve lyden og synet af regndråber slår din skylight, når du sidder under en rush varmt vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com