Badeværelse møbler idéer

February 4

Badeværelse møbler idéer

Badeværelse møbler er ofte føjet til et rum for at maksimere rummets potentiale. Det kan bedre organisere rummet og selv tilføje et ekstra æstetiske element.

Badeværelse forfængelighed

Selvom ikke billige, kan du købe alle nye badeværelse forfængelighed fra et hjem levering butik. Badeværelse forfængelighed ligner deres soveværelse modparter, kun de har VVS installeret for at kunne rumme en vask. Du kan vælge fra en række forskellige finish og næsten enhver farve i regnbuen. En mørkere farve ser ofte mest moderne, men lysere farver og finish kan tilbyde vintage føles.

Linned Tower

En linned tower er en smart måde at holde din rene håndklæder på klar. Disse kommer i alle farver og finish men ser bedst ud når matchet med din forfængelighed eller vask. Nogle hør håndklæder tilbyde lukkede hylder, så du kan placere dine artikler bag lukkede døre, giver en følelse af privatlivets fred. Linned tårne med lukkede reoler kan også indeholde en skuffe, hvilket giver dig mere plads til at gemme dine håndklæder, vaskeklude, og klæder. Du kan også vælge en linned tårn med åbne hylder. Simpelthen folde dine håndklæder og placere dem på hylderne på klar.

Plads Savers

"Space Savers" er normalt en enhed, der er installeret over dit toilet. De kan være lavet af alt fra metal til træ til vidjer og kan blande ind i din farveskema ubesværet. Afhængigt af dine behov er udsatte plads sparere et fantastisk sted at gemme forsyninger som frisk sengetøj og ekstra toilet papir. Du kan købe plads opsparere med en lille lukket kabinet, som gør det muligt at gemme private ting som medicin og feminine artikler. Enten valget sparer du plads og giver øjeblikkelig adgang til dine ting, det bare afhænger af om du vælger at have dit badeværelse elementer på skærmen.

Hjørne kabinetter eller hylder

Hjørne kabinetter og hylder arbejde godt for at maksimere din plads, når du har en "åben" hjørne, som er ubrugelig for de fleste andre ting. De kan købes i enhver farve eller afslutte fra metal til træ. Matche det til slut i dit badeværelse eller andre møbler til en mere put-sammen look. Du kan bruge udsatte hylder til at placere sengetøj nedenunder og placere et stearinlys, figur eller en indrammet foto på toppen. En lukket hylde kan holde mere personlige emner eller bare for at skabe en mere strømlinet og mindre rodet look til rummet.

Hæmmer

En hamper er en måde at holde styr på alle din familie beskidte vasketøj. Vælge en kurv, der passer til din indretning eller andre møbler. Hæmmer kommer i en bred vifte af farver, materialer og finish, herunder træ, metal (med en linned midten) og kurvefletning til at matche dit badeværelse farveskema. Udforsk din lokale hjem forsyning butik for at finde den perfekte hæmmer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com