Badeværelse retningslinjer for handicappede

April 18

Badeværelse retningslinjer for handicappede

Planlægning af et badeværelse med en handicappet person i tankerne giver mange fordele. Ikke alene vil en person med et handicap være mere selvhjulpne, men hvis du har gæster med handicap, de ville være glad for at have et badeværelse, der er nemmere at bruge. Nogle tilpasninger kan være ganske enkel og nem at installere, mens andre kræver nogle detaljerede planlægning før rate.

Plads overvejelser

En person med handicap kan have brug for plads til at manøvrere ambulant hjælpemidler såsom rollatorer og kørestole, og badeværelset skal være stor nok til at imødekomme disse behov. Betale særlig opmærksomhed til bredden af døre og entranceways. For at imødekomme en kørestol, skal indgangen være mindst 32 inches lang. Holde badeværelset rod-fri til at garantere sikkerheden for alle, der bruger den.

Højde overvejelser

Højden af tilbehør og faciliteter kan også være en bekymring. Hvis den handicappede person ved hjælp af badeværelset er i en kørestol, vil alle doorknobs, lyskontakter og frysere være lettere at nå hvis placeret på siddende plan. Toiletter og håndvaske også justeres i højde og tilgængelighed, og badekar vægge skal vurderes.

Badeværelse Aids

Nogle værktøjer på markedet, ligesom Gribehåndtag, gøre det lettere og sikrere for en handicappet person til at udføre opgaverne i badeværelset. Andre detaljer, vil såsom dør håndtag, der er lettere at åbne og nonskid gulvbelægning som kan mindske risikoen for ulykker, gavne handicappede selv om de er ikke specielt designet til dem. Badeværelser aids kan også være skræddersyet til specifikke handicap, såsom brugen af lys belysning til personer med synsnedsættelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com