Badeværelse Sink komponenter

March 31

Hvis du har en utæt eller ellers defekt vask, er det nyttigt at kende delene før du hoppe derinde og starte wrenching væk på ukendt komponenter. At identificere vasken komponenter er temmelig ligetil, og når du forstår, hvordan din vask er sat sammen, du kan begynde at lave enkle reparationer på egen hånd, uden behov for en blikkenslager.

Generelle

Nedløbsrøret (også kendt som tailpiece) holdes på vasken med en undersiden låsemøtrik. Tailpiece eller tailpiece udvidelse forbinder til P-trap, som forbinder til kloakledning. Vandhane indeholder en eller to indtagelse ventiler, afhængigt af hvor mange håndterer det har. Disse indtagelse ventiler er indsat gennem hullerne i vasken bassinet, selv. Lås nødder stramme vandhanen på plads og hver vandlinjen (varm og kold) skruer på hver indtagelse ventil.

Typer af ventiler

To-håndtag vandhaner og single-grebs armaturer har forskellige ventiler for åbning og lukning vandstrømmen inde i vandhanen kroppen, når knappen er aktiveret. To-håndtag vandhaner generelt bruge komprimering ventiler, der styrer vandstrømmen med en gummiskive. En ærme-patron ventil indeholder alle arbejdende dele i en enkelt enhed, hvilket gør det nemt at løfte ud og erstatte. Kugleventiler findes kun i single-håndtag vandhaner og metal dem er lettere at arbejde med og lidt mere holdbare end plastik dem. En keramisk-disk ventilen er en to-delt roterende disk, der slår vand til og fra afhængigt af justeringen af dens dele. Keramisk-disk ventiler er den seneste i vandhane teknologi.

Rør

De synlige rør under vasken er afløb linje, P-fælde og kloakledning. Afløb linje (tailpiece) ligger lige under vasken bassinet og forbinder til P-trap, som forbinder til kloakledning. Kloakledning kan være placeret i væggen. P-fælde er genkendelige ved J-form det gør når det er tilsluttet tailpiece.

Afløb

Afløbet har normalt en prop, der operatoren vasken kan åbnes og lukkes ved at løfte og deprimerende pop-up afløb håndtaget mellem hane håndtag. Denne prop sidder i afløbet flange, som er fastgjort til endestykket af en lille del af røret. Flange holdes på den lille del af rør af en pakning, møtrik og spændeskive.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com