Badeværelse sommerhus Design Idéer

September 10

Badeværelse sommerhus Design Idéer

Sommerhus stil kombinerer friske og lys med komfortable og boede i. Med få regler at følge, blander nyt med gamle for et look, der er alle dine egne. Hvid er den dominerende farve, men enhver blege nuancer arbejde i et sommerhus stil værelset, herunder badeværelse. I stedet for at vælge perfekt matchede ting, der ser helt nye, tilføje stykker, der ser ud som om de hver har en historie og en historie at fortælle.

Kabinet

Fritstående kabinet i stedet for indbyggede brugerdefinerede funktioner låner en hjemlig, sommerhus look. Vælg en præfabrikerede stykke og tilføje korte ben at hæve det ud på gulvet. En anden idé er at konvertere en gammel kommode i en håndvask forfængelighed. Forkorte dybden af skufferne, skåret huller i regeringens bunden for VVS og pynte det med et lag maling i en nuance af tunge fløde. Installere en porcelæn vask i toppen og tilføje en kobber eller bronze hane. Gennemsøge loppemarkeder for ekstra lagerplads som lille, træ kister med skuffer eller nat står. Lad dem færdig i en naturlig woodgrain til kontrast med den hvide vask skab. Hvis dit badekar er korte på rummet, overveje en hvid, porcelæn piedestal synke, som anbefalet af Cottage Home udsmykning.

Badekar og bruser

Intet siger "sommerhus" helt ligesom den indbydende, buede linjer af en antik, klo-fod badekar. Hvis en antikke badekar er ude af din prisklasse, undersøge nye modeller med den samme karakter. Nogle meget overbevisende klo fod bøtter fås i akryl, bemærker Victoriana Magazine. De vejer en brøkdel af deres porcelæn over jern modstykker. Brusere bør ikke være et problem med denne stil af karret. Installere et loft-monteret surround brusebad bar og udvide VVS op ad væggen til et brusehoved. Sko stil badekar har en anden typografi med buede linjer, men ryggen er højere og lavet til afslappende opsuger. Yderligere, mange bøtter er tilgængelige med en piedestal byder på bølgende strækninger i stedet for fire fødder.

Vægge og gulve

De faste overflader i dit sommerhus badeværelse appellere den vignet. Hvid, beaded bord paneler er ofte valgt i sommerhus udsmykning til sin charme og karakter. Installere det gulv til loft, eller stop i wainscoting højde og male den øverste del af væggen hvid eller bleg, blødt turkis. Hvis beaded bord er ikke din stil, kan du overveje en delikat hvid og pink blomster tapet. Male alle trim, fra windows til sokler, cremet hvid. Gulvbelægning optioner i sommerhus bade er enorme. Rustikt, regenereret trægulve ser dejlig, selvom du ikke refinish dem, så længe gulvet holdes immaculately ren. Miniature, sekskantede fliser er en anden autentisk, vintage look, forklarer hjem Know-It-All. De kommer i mesh ark klar til at installere i et perfekt mønster med lidt besvær og måle kræves.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com