Badeværelse Ventilation forordninger i Det Forenede Kongerige

October 21

Badeværelse Ventilation forordninger i Det Forenede Kongerige

Ifølge bygningsreglementer i Det Forenede Kongerige, efter visse badeværelse ventilation forordninger er forpligtet til at videregive inspektion. Dette er for at forhindre mug fra formning, som kan forårsage respiratorisk spørgsmål såsom astma, som anført af Center for indendørs miljøer og sundhed på University of Connecticut Health Center. I øjeblikket er der ingen bygningsreglementet i USA, men der er offentliggjort retningslinjer (Se ressourcer).

Zoner

Sammen med skimmelvækst er badeværelset en potentiel fare med kombinationen af el og vand i samme rum, så det må være opdelt i fire zoner som krævet af den godkendte dokument F i bygningsreglementet. Zone 0 er i bad. Zone 1 strækker sig op i bad eller brusebad væg indtil 2,25 m (6,25 fod) over toppen af badet. Zone 2 omfatter.6 m (1,8 fod) over Zone 1. Zone 3 udvider Zone 2 lateralt for 2,4 meter (6,4 fod). Ingeniøren vil bruge disse zoner til at bestemme, hvilken type af badeværelse fan er tilladt afhængigt af placeringen af ventilator og el-ledninger.

Størrelser af badeværelse Fans

Ifølge bygningsreglementet, badeværelse extractor fans er tilladt i to størrelser: 100 mm (4-tommer) og 6-tommer (150 mm). 100 mm fan fungerer bedst i badeværelser, mindre end tre kvadratmeter og 150 mm blæser til større badeværelser. Visse situationer vil kræve de store fan sådan, som om der er ingen vinduer i badeværelset, hvis det er nordvendt eller i en fugtig kælder.

Luft ekstraktion sats

Luft ekstraktion sats måler hastigheden at en udvinding fan fjerner rummets luft. Det er målt i kubikmeter luft, der er taget ud i en time eller liter luft fjernes i ét minut. Bygningsreglementet angiver, at emhætte skal udtrække et minimum på 15 l/s i en standard bolig badeværelse. Alle 100 mm fans overgå denne forordning. Høj hastighed fans blæse luft på 90m 3/hr og 100 mm fans blæse på 85m 3/hr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com