Badeværelse vinduesindstillinger

July 28

Badeværelse vinduesindstillinger

Vinduet badeværelse skal tillader lys at passere igennem, således at du kan holde elregningen nede ved at udnytte naturligt lys, men det skal også give mulighed for privatliv. Du kan bruge flere forskellige badeværelse vinduesindstillinger til at gøre dit badeværelse ser tiltalende, tillade lys til at skinne igennem og hjælpe med at opretholde dit privatliv. Nogle badeværelse vindue ideer kan kræve professionel installation, så sørg for at planlægge din idé og skabe et budget inden du starter.

Glas Block

Overvej flere fordele ved at installere et glas block vindue i dit badeværelse. Glas block er energieffektive, da det forhindrer opvarmet eller afkølet luft i at flygte, og det beskytter mod de udvendige elementer som en standard forseglede vindue med to ruder. Mange mennesker anser glas block er meget attraktive som vindue materiale, og der kan tilføje værdi til dit badeværelse. Glas block giver også privatliv ved at tilbyde frosted blok eller en blok, der fordrejer visningen så meget at du ikke kan se noget gennem vinduerne. Diskuter glas block installation med en professionel, hvis du ikke er bekendt med hvordan man installere det selv.

Vinduet Frosting

Vinduet frosting giver lys til at skinne igennem og giver mulighed for dekorative designs på dit badeværelse vindue og giver dig privatliv. Vinduet frosting kits er tilgængelige, så du kan skære ud nogen design du gerne i form af en frost decal og installere det på dit vindue. Andre former for vinduet frosting omfatter syre-baserede frosting eller sand sprængning. Du kan fjerne decal kits, men syre og sand sprængning er permanente. Hvis du beslutter at gå med syre eller sand sprængning, bruge sikkerhedsprocedurer, som iført arbejdshandsker og beskyttelsesbriller. Praksis på en rude af glas først før du prøver det på dit vindue.

Gardiner

Hvis du foretrækker vinduet standard badeværelse, dække dit vindue med gardiner. Ved hjælp af en hvid lutter som dit badeværelse vindue behandling giver dig privatliv og tillader sollys at komme ind i rummet. Hvis du bor i et område, der har kolde vintre, overveje tykkere gardiner i den kolde årstid. Træffe beslutning om et farveskema til dit badeværelse, og sørg for alle gardiner eller Valenser passer sammen med dine designideer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com